Neler Yeni

CSGO AK-47 nasıl kullanılır

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Merhaba bu benim ilk rehberim nasıl ak-47 nasıl kullanılır anlatıcam

Sabit ateş edin
Ak-47 oyunda en çok seken silahlardandır kendisi oyüzden birine ya koşarak yaşam yürüyerek ateş etmeyin ya durarak yaşam çömelerek ateş edin bu sizin isabetinizi artıracaktır ben killi alma oranınız artacaktır geçelim diğer maddeye.

SPRAY ÇALIŞIN
Spray ak-47 ile yakın mesafeden tarayarak düşmanı öldürmektir mermilerden bi tanesi kafaya gelir ve düşman ölür sprey uzaktan yapılmaz sprey çalışmak için Aim Botz Traning haritasını tercih edebilirsiniz.
Eğer iyi sprainizmolursa kendimden biliyorum arkalandığınızda geri dönüp ak headshotlar başlıcak

UZAKTAN TEKER TEKER VURUN

Bu sık yapılan bir hata yani siz mesela mirage oynuyosunuz A dan shorttan birisini ak yele spray atar gibi sıkıp almazsınız onu negevde yaparsınız teker teker sıkarsanız ve hızlı olursanız çok kolay öldürebilirsiniz.

ONE TUP DENEYİN

Ben ölme korkusundan one Tup deneylemiyorum ama siz deneyin ölseniz bir şey olmaz eğer böyle olursa daha usta olacaksınız ben isabetiniz artacak

AİM BOTZ LA AK-47 ÇALIŞIN

Aim botz haritasından kendim kullanıyorum sürekli gelip ak 47 silahılyla aim antremanı çalışıyorum
İnternetten aim programlarında bakabilirsiniz.

Teşşekürler okuduğunuz için iyi günler dilerim

Son düzenleme:

Avolay

80+ Gold
Merhaba bu benim ilk rehberim nasıl ak-47 nasıl kullanılır anlatıcam

DURARAK ATEŞ EDİN

Ak-47 oyunda en çok seken silahlardandır kendisi oyüzden birine ya koşarak yaşam yürüyerek ateş etmeyin ya durarak yaşam çömelerek ateş edin bu sizin isabetinizi artıracaktır ben killi alma oranınız artacaktır geçelim diğer maddeye.

SPRAY ÇALIŞIN
Spray ak-47 ile yakın mesafeden tarayarak düşmanı öldürmektir mermilerden bi tanesi kafaya gelir ve düşman ölür sprey uzaktan yapılmaz sprey çalışmak için Aim Botz Traning haritasını tercih edebilirsiniz.
Eğer iyi sprainizmolursa kendimden biliyorum arkalandığınızda geri dönüp ak headshotlar başlıcak

UZAKTAN YEKER TEKER VURUN

Bu sık yapılan bir hata yani siz mesela mirage oynuyosunuz A dan shorttan birisini ak yele spray atar gibi sıkıp almazsınız onu negevde yaparsınız teker teker sıkarsanız ve hızlı olursanız çok kolay öldürebilirsiniz.

ONE TUP DENEYİN

Ben ölme korkusundan one Tup deneylemiyorum ama siz deneyin ölseniz bir şey olmaz eğer böyle olursa daha usta olacaksınız ben isabetiniz artacak

AİM BOTZ LA AK-47 ÇALIŞIN

Aim botz haritasından kendim kullanıyorum sürekli gelip ak 47 silahılyla aim antremanı çalışıyorum
İnternetten aim programlarında bakabilirsiniz.

Teşşekürler okuduğunuz için iyi günler dilerim
One Tup detayı o kadar güzeldi ki iki kere tıkladım beğen butonuna

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yunus Kaplan
Discord
Sessiz#0307
aşağı indirip sola çek sprey yapmış olursun

Avolay

80+ Gold

Gorkemslx

80+
teker teker sık pıt pıt HEADSHOT

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Tek tek sıkmak pek faydalı değil ben 4-5'li olarak ateş ediyorum daha fazla faydalı bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom