CSGO Arkadaş arıyorum

OUTRA

80+
Reaksiyon skoru
197
arkadaslar csgo yoldas ve rekabetcı gırıcek arkadaslar arıyorum yasım 16 sevıyelıyımdır. rekabet rutbem gold nova 4 ve yoldas rutbem de guardıan 2. ınfolasacak arkadasım olmadıgından yukselemıyorum pek. bırbırımıze bısey katabılecegımızı dusunen arkadaslar olursa arkadaslık kodum 1012376528

arkadaslar csgo yoldas ve rekabetcı gırıcek arkadaslar arıyorum yasım 16 sevıyelıyımdır. rekabet rutbem gold nova 4 ve yoldas rutbem de guardıan 2. ınfolasacak arkadasım olmadıgından yukselemıyorum pek. bırbırımıze bısey katabılecegımızı dusunen arkadaslar olursa arkadaslık kodum 1012376528
Keşke herkes senin gibi olsa :).

yazdım ya dostum senın ıcın yıne yazayım. rekabetcı gold nova master, yoldas master guardıan 2

kardeş senin sistemini söyleyebilrmisin ?

ne onemı var bılmıyorum ama ryzen 3200g 8gb ram 75hz 1ms monıtor
bende fps düşüşleri oluyor niye bilmiyorum onu sorcaktım sadece oyunu yükledim ama kasmıyacak pc de kasıyor

Eğer sistemin kasıyosa kimse seninle maç atmaz.
gayet stabıl fpslerde oynuyorum, arkadaslarımla gırdıgımde cok nadır yenılıyorum ınfolastıgımız ıcın, ortalama 130 fps alıyorum dust2 de. keza mirage gibi harıtalarda da 80 90 altına dusmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ı
bende fps düşüşleri oluyor niye bilmiyorum onu sorcaktım sadece oyunu yükledim ama kasmıyacak pc de kasıyor
ilk baslarda bu sorunu bı arkadasımda yasamıstı ama o bırkac oyun sonra duzelmıstı sebebını bılmıyorum

gayet stabıl fpslerde oynuyorum, arkadaslarımla gırdıgımde cok nadır yenılıyorum ınfolastıgımız ıcın, ortalama 130 fps alıyorum dust2 de. keza mirage gibi harıtalarda da 80 90 altına dusmuyor
o zaman sıkıntı yok çünkü bir çok kişi pc si kasan biriyler oynamak istemez mesela onun pc si kasıyor o yüzden oyunu kaybediyorlar.

Gönderdim istek

İmzamdaki steam hesabimdan ekleyebilirsin

Knk istek attım ismim : Refx

İyi ses kasarım , Info da veriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,442
Üyeler
188,936
Son üye
opitimusprime
Geri