Neler Yeni

Csgo başlatma seçenekleri kodları (help)

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
Csgo da başlatma seçenekleri kısmına +graph ve fps_max 0 yazıyorum radar kodları falan yazmaya çalışıyorum yapamıyorum her oyuna girdiğimde bütün kodları yazmak yoruyor düzgğn bir şekilde art arda radar kodları +graph fps_max falan yazarmısınız bende kopyala yapıştır yapayım :D şimdiden tşk

525346

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
mr.esat
İlgilendiği Kategoriler
Counter Strike: Global Offensive
Oyunun içine net_graph 1 yazarsan hep açık kalır zaten, başlangıca yazmana gerek yok. Hata oyunun içinde iken bindToggle N net_graph yaparsan ''N'' tuşuna bastığın her zaman Graph açılır ve kapanır.
+fps_max 0

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunun içine net_graph 1 yazarsan hep açık kalır zaten, başlangıca yazmana gerek yok. Hata oyunun içinde iken bindToggle N net_graph yaparsan ''N'' tuşuna bastığın her zaman Graph açılır ve kapanır.
+fps_max 0
radar kodlarınıda söyleyebilirmisin?

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
CS:GO Steam Atölyesi'ne girin ve "En Çok Abone Olunanlar" diye filtreleyin. Karşınıza Config Generator gelecek oradan yaparsanız direkt olarak ".cfg" dosyanıza kaydolur ve her oyun açılışınızda onla beraber gelir.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
evet onu diyor sanırım da zaten o kodları bir kere girince hep öyle kalıyor diye biliyorum.
Eğer "Launch Options" ayarları ile oynadıysa veya "autoexec <cfg adi>" vesayre varsa kaydetmiyor olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,268
Üyeler
164,639
Son üye
MercoBey
Top Bottom