Selam arkadaşlar. Csgo da az önce bıçak çıkardım da bunu hangi sitede satıp parayı nakit olarak çekebilirim. Bynogame var bildiğim fakat galiba %15 komisyon alıyor biraz fazla geldi. Daha az komisyon alan var mı bildiğiniz?
H.OSelam arkadaşlar. Csgo da az önce bıçak çıkardım da bunu hangi sitede satıp parayı nakit olarak çekebilirim. Bynogame var bildiğim fakat galiba %15 komisyon alıyor biraz fazla geldi. Daha az komisyon alan var mı bildiğiniz?
Steam onu steam kredisi vermiyo mu?Steamın kendi para dönüştürmesi var legal yönde ama baya paranı alıyor, illegal yoldan sitelerden satabilirsin ama riski var
(1) STEAM'DEN PARA NASIL ÇEKİLİR / CS:GO SKINLERİNİ NAKİTE ÇEVİRME - YouTube
nasıl ?Steam onu steam kredisi vermiyo mu?
hangi bıçak çıkardığını sormuş XDKonuyla alakasız mesaj attığın için raporladım
Adamda ben bıçağı nasıl nakite çeviririm demiş XDhangi bıçak çıkardığını sormuş XD
Sorma bence onu. Bazı gereksizleri raporlayabilir seni. Neymiş konu dışı soruymuş.Hayırlı olsun dostum, ama nakit satışı hakkında pek bilgim yok. Facebook takas gruplarında alım satım yapan çok var, orada Steam fiyatının 75% değeri gibi fiyatlara satman mümkün. Ama dikkat et, dolandırılma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çıkardığın bıçağı da merak ettim, söyleyebilir misin
bıçak çıkardığımıza da sevinemiyoruz btw valla bilemiyorum %15 fazla geldiSelam arkadaşlar. Csgo da az önce bıçak çıkardım da bunu hangi sitede satıp parayı nakit olarak çekebilirim. Bynogame var bildiğim fakat galiba %15 komisyon alıyor biraz fazla geldi. Daha az komisyon alan var mı bildiğiniz?
sen de bunu sorarak cevap kasmaya çalışmahangi bıçak çıkardığını sormuş XD
İskelet Bıçak Gece ÇizgisiH.O
ne çıkardın ?
İskelet Bıçak Gece ÇizgisiHayırlı olsun dostum, ama nakit satışı hakkında pek bilgim yok. Facebook takas gruplarında alım satım yapan çok var, orada Steam fiyatının 75% değeri gibi fiyatlara satman mümkün. Ama dikkat et, dolandırılma.
facebook gruplarına felan hiç girmek istemiyorum kimseye güvenilmez bu devirdeHayırlı olsun dostum, ama nakit satışı hakkında pek bilgim yok. Facebook takas gruplarında alım satım yapan çok var, orada Steam fiyatının 75% değeri gibi fiyatlara satman mümkün. Ama dikkat et, dolandırılma.