Selamlar, bugün size CSGO'da yaptığınız her şeyi nasıl görebileceğinizi göstericem. Rapor ettiğiniz oyuncular, ortalama pinginiz, maç geçmişleriniz vs. Başlayalım.
Not: Benim Steam'im farklı arayüz olduğu için farklı görünebilir. Fakat adımlar tamamen aynı.
Hadi Yapalım!
Steam'i açıyoruz.
Adımızın olduğu yere tıklayıp, PROFİL yazısına tıklıyoruz.
Daha sonra karşımıza Steam Profilimiz çıkıyor.
Hemen sağ taraftan Oyunlar sekmesine giriyoruz.
Ve geldik. Karşımıza oyunlarımız geliyor.
CSGO üzerinde bulunan "Kişisel Oyun Verisi" sekmesinden, kendi kişisel oyun verilerimize giriyoruz.
İşte oyunda yaptığımız her şeyin kayıt olduğu kısıma geldik.
Buradan bütün ayrıntılarınızı görebilirsiniz. Ben başlıkları kısa şekilde özetliyorum.
Prime Account: Genelde boş olur, bilgi göstermiyor bende.
Latency: Serverlardaki gecikmenizi gösterir, Avrupa Çin gibi serverlardaki ortalama gecikmenize bakabilirsiniz.
Matchmaking: Kaç maç atıp kaç win, kaç lose aldığınızı görebilirsiniz.
Competitive Matches: Rekabetçi maçlarınızı burada görebilirsiniz, ilk oynadığınız maç bile olabilir burada. Bütün maçlarınız var burada.
Wingman Matches: Rekabetçinin yoldaş hali, yine maçlarınızı görebilirsiniz.
Operation Hydra Matches: Hydra Operasyonu maçlarınız.
Reports: Kimi neden ve kaç kere rapor ettiğinizi gösterir.
Benim en sık kullandıklarım bunlar, siz de buradan kendi verilerinize bakabilirsiniz.
İyi forumlar
Steam arayüzünüzü benimki gibi yapmak isterseniz bununla ilgili de rehber hazırlayabilirim. Belki hoşuna giden vardır diye belirteyim
Not: Benim Steam'im farklı arayüz olduğu için farklı görünebilir. Fakat adımlar tamamen aynı.
Hadi Yapalım!
Steam'i açıyoruz.
Adımızın olduğu yere tıklayıp, PROFİL yazısına tıklıyoruz.
Daha sonra karşımıza Steam Profilimiz çıkıyor.
Hemen sağ taraftan Oyunlar sekmesine giriyoruz.
Ve geldik. Karşımıza oyunlarımız geliyor.
CSGO üzerinde bulunan "Kişisel Oyun Verisi" sekmesinden, kendi kişisel oyun verilerimize giriyoruz.
İşte oyunda yaptığımız her şeyin kayıt olduğu kısıma geldik.
Buradan bütün ayrıntılarınızı görebilirsiniz. Ben başlıkları kısa şekilde özetliyorum.
Prime Account: Genelde boş olur, bilgi göstermiyor bende.
Latency: Serverlardaki gecikmenizi gösterir, Avrupa Çin gibi serverlardaki ortalama gecikmenize bakabilirsiniz.
Matchmaking: Kaç maç atıp kaç win, kaç lose aldığınızı görebilirsiniz.
Competitive Matches: Rekabetçi maçlarınızı burada görebilirsiniz, ilk oynadığınız maç bile olabilir burada. Bütün maçlarınız var burada.
Wingman Matches: Rekabetçinin yoldaş hali, yine maçlarınızı görebilirsiniz.
Operation Hydra Matches: Hydra Operasyonu maçlarınız.
Reports: Kimi neden ve kaç kere rapor ettiğinizi gösterir.
Benim en sık kullandıklarım bunlar, siz de buradan kendi verilerinize bakabilirsiniz.
İyi forumlar