Neler Yeni

Csgo Çok Kötü Takım geliyor

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
Prime yi yeni aldım ve oyuna da yeni başladım 2 günde 6 maç attım sadece 1 maç kazanabildim her maçta takımda 1. oluyorum ama adamlar ya troll ya rus güven faktörümün düşük olma ihtimali yok steamda 103 oyunum var (bedava oyunlar hariç) hepsini kendim aldım çok para harcadım yani anlayacağınız bu nasıl oluyor

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Megan

80+ Silver
Prime yi yeni aldım ve oyuna da yeni başladım 2 günde 6 maç attım sadece 1 maç kazanabildim her maçta takımda 1. oluyorum ama adamlar ya troll ya rus güven faktörümün düşük olma ihtimali yok steamda 103 oyunum var (bedava oyunlar hariç) hepsini kendim aldım çok para harcadım yani anlayacağınız bu nasıl oluyor
Güven faktörün bildiğim kadarıyla csgo da oyun içiyle alakalı durum. Yani ne kadar oynadığına ve rapor yiyip yemediğine bağlı. Yeni başladıysan doğal olarak takımına da yeni başlayanlar geliyodur

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
MMR sistemi yüzünden. Bir kere kaybettiğin zaman her seferinde daha kötü istatistiğe sahip oyuncuların olduğu takıma denk gelirsin.

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güven faktörün bildiğim kadarıyla csgo da oyun içiyle alakalı durum. Yani ne kadar oynadığına ve rapor yiyip yemediğine bağlı. Yeni başladıysan doğal olarak takımına da yeni başlayanlar geliyodur
full silver 3 ve silver 1 ler geliyo karşıya nova geliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

MMR sistemi yüzünden. Bir kere kaybettiğin zaman her seferinde daha kötü istatistiğe sahip oyuncuların olduğu takıma denk gelirsin.
onu nasıl düzeltiriz

Allmuted

80+ Bronze
5 pre gircen kanka diğer türlü kafayı yersin

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler

arturo

80+ Silver
welcome to cs

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07
lobileri nereden bulurum hocam
Sağ tarafta arkadaş arama listesi var orda mektup gibi bir şey var oradan TR etiketli oyuncuları kendi lobinize davet edebilirsiniz ya da sol tarafta ağ simgesi gibi bir işaret var ona basıp rekabetçi maç veya yoldaş maçı arayabilirsiniz diğer oyuncular size davet atarsa sol tarafta gözükür

Top Bottom