Neler Yeni

Csgo Çok Kötü Takım geliyor

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
Prime yi yeni aldım ve oyuna da yeni başladım 2 günde 6 maç attım sadece 1 maç kazanabildim her maçta takımda 1. oluyorum ama adamlar ya troll ya rus güven faktörümün düşük olma ihtimali yok steamda 103 oyunum var (bedava oyunlar hariç) hepsini kendim aldım çok para harcadım yani anlayacağınız bu nasıl oluyor
Prime kaç oyun oynadıktan. Sonra geliyor

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
En iyisi 5 pre girmek, gelen rusların çoğu trol oluyor. Kendi takımım mahalleler arası kartondan silah yapmış çocuklar gibi, karşısı Hakkâri dağ komandoları. 25 saat oynamış adamla 2k saat oynamış adamların kapışması oluyor çoğu maçım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Prime kaç oyun oynadıktan. Sonra geliyor
1681679998009.png

burak9956

80+ Bronze
Güven faktörün bildiğim kadarıyla csgo da oyun içiyle alakalı durum. Yani ne kadar oynadığına ve rapor yiyip yemediğine bağlı. Yeni başladıysan doğal olarak takımına da yeni başlayanlar geliyodur
Aga ben bizim takımdan tek mermilik canı kalan adam görünce dayanamıyorum öldürüyorum bazen ceza da veriyor. Eşleştirmeyi etkiler mi bu?

Allmuted

80+ Bronze

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
aynı durum bendede var yeni başladım şuan toplam 20 winim var ben taşımadıkca maç kazanamıyorum ruslar ve yabancıların bit pazarlarından alınma bozuk mikrofonlarımı sinirleneyim ses kasamayışlarınamı delireyim kolsuzluklarınamı delireyim bilemedim
dün 24 saat ban yemiştim bu aptalları vurmaktan bugunde 24 saat ban yedim

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,717
İsim
Oozdmrsm
Prime yi yeni aldım ve oyuna da yeni başladım 2 günde 6 maç attım sadece 1 maç kazanabildim her maçta takımda 1. oluyorum ama adamlar ya troll ya rus güven faktörümün düşük olma ihtimali yok steamda 103 oyunum var (bedava oyunlar hariç) hepsini kendim aldım çok para harcadım yani anlayacağınız bu nasıl oluyor
Hocam oyunun normal lobisinin altında maç ara butonu var. Ona bas elbet bir Türk istek atar. Bir zaman sonra daha kaliteli takım da gelir sıkıntı yapma

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,698
İsim
Emre
Discord
necromancerr
En iyisi 5 pre girmek, gelen rusların çoğu trol oluyor. Kendi takımım mahalleler arası kartondan silah yapmış çocuklar gibi, karşısı Hakkâri dağ komandoları. 25 saat oynamış adamla 2k saat oynamış adamların kapışması oluyor çoğu maçım.
Hocam bende 240 saat var 1k 2k saatlik adamlar geliyor ancak kazanabiliyorum

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
aboov

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,248
Üyeler
166,722
Son üye
Kod adı