Neler Yeni

Csgo da fpsim bi anda düştü.

gussss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Göktuğ Kalmaz
Csgo da 200-300 arası bi fps değerim varken bi günde oyunum 50-100 fps arası değere düştü format attım bir çok şeyi denedim ama düzelmedi ısı değerlerim de normal ama düzelmiyor yardımcı olur musunuz?

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Csgo da 200-300 arası bi fps değerim varken bi günde oyunum 50-100 fps arası değere düştü format attım bir çok şeyi denedim ama düzelmedi ısı değerlerim de normal ama düzelmiyor yardımcı olur musunuz?
O anda nvidia kullanıyorsan driver güncellemesi gelmiştir. Formata kadar gitmeden foruma yazsaydın keşke.

gussss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Göktuğ Kalmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O anda nvidia kullanıyorsan driver güncellemesi gelmiştir. Formata kadar gitmeden foruma yazsaydın keşke.
format atmadan once yeni guncelleme gelmişti guncelleme oncesi aynı şekildeydi sonrası da aynı şekilde devam etti

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
format atmadan once yeni guncelleme gelmişti guncelleme oncesi aynı şekildeydi sonrası da aynı şekilde devam etti
Nvidia da bi durum nedense güncelleme gelince fps düşüyor aniden. Kasıtlı yapıyolar galib :) . Şuan ekran kartın güncel ise ve sorun devam ediyorsa bi dx 9 da çalıştırmayı dene csgo yu. Bide format sonrası güç seçeneklerini kontrol et.
Bide bizim rehber;

AJAY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sinan
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları, Basketbol
selam bende aynı sorunu yaşıyorum ama driver güncellemesini yaptıktan sonra başladı bu sorun işlemci çok ısınıyor işlemcim ryzen 5 5500 stok soğutucu kullanıyorum tesadüf mü

Top Bottom