Neler Yeni

csgo da overwatchtan ban yedim nasıl kaldırırım?

Doğukan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğukan Yaşar
geçtiğimiz hafta csgo dan overwatch banı yedim yeni hesap açıcam ama hesabı açmadan önce bilgisayara format atmam gerekiyor mu? Atmazsam yeni açtığım hesapta otomatik banlanır mı?

Juiclair0

80+ Silver
geçtiğimiz hafta csgo dan overwatch banı yedim yeni hesap açıcam ama hesabı açmadan önce bilgisayara format atmam gerekiyor mu? Atmazsam yeni açtığım hesapta otomatik banlanır mı?
Banlanmaz bende maç esnasında karşı tarafla kavga ettim. Çocuk dediki report bot atıcam dedim atmazsan valideni... Attı, harbiden kapandı hesabım. Bu yüzden csgo bıraktım ağzına kadar dolu envanter ve 5000saate yakın emeğim vardı report bot yüzünden heba oldu. Valve pişmanlıktır.

Doğukan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğukan Yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Banlanmaz bende maç esnasında karşı tarafla kavga ettim. Çocuk dediki report bot atıcam dedim atmazsan valideni... Attı, harbiden kapandı hesabım. Bu yüzden csgo bıraktım ağzına kadar dolu envanter ve 5000saate yakın emeğim vardı report bot yüzünden heba oldu. Valve pişmanlıktır.
kankam çok geçmiş olsun bende mal arkadaşım yüzünden yedim benimkinin madi değeri yoktu en azından ama yinede çok emeğim vardı:confused:

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
E steame ticket atsaydın report bot attı karşıdaki kişi diye belki açarlardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,165
İsim
Burak Karadağ
@Speedy Mustafa @Doğukan0 bir şey aklıma takıldı arkadaşlar. Hiç kimseye sataşmasanız bile çok iyi oynadığınız için sizi hile gözüyle reportlasalar bile o reporttan ban yeme riskiniz varmı ? Ama hilesizsiniz ve çok iyi oynuyorsunuz

OnurCiftci26

80+ Bronze
Report bot atıldı diye kimse ban yemez. Overwatch'tan ban yiyenlerin bile kaç kişi tarafından izleniyor. Report bot atayım kapansın diye bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Speedy Mustafa @Doğukan0 bir şey aklıma takıldı arkadaşlar. Hiç kimseye sataşmasanız bile çok iyi oynadığınız için sizi hile gözüyle reportlasalar bile o reporttan ban yeme riskiniz varmı ? Ama hilesizsiniz ve çok iyi oynuyorsunuz
Hayır, ban yemezsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,165
İsim
Burak Karadağ
Report bot atıldı diye kimse ban yemez. Overwatch'tan ban yiyenlerin bile kaç kişi tarafından izleniyor. Report bot atayım kapansın diye bir şey yok.

Hayır, ban yemezsin.
Bu konuyu açan arkadaş neden yedi ki acaba hile mi açmış owerwatch bandan anlamam nedir acaba

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
tavsiyem cs go oynamamanız can çekişiyor oynanmayacak derecede çünkü :D

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Overwatch'ta şüpheliler izlenir fakat izleyen kişi şüpheliye yasaklama uygulamaz, izlenen kişiyi Valve tekrar inceler. Report bot sadece hile iseniz ve hileniz vac'e karşı bypasslıysa ban yeme sürecini belli ederseniz hızlandırır

Overwatch'ta şüpheliler izlenir fakat izleyen kişi şüpheliye yasaklama uygulamaz, izlenen kişiyi Valve tekrar inceler. Report bot sadece hile iseniz ve hileniz vac'e karşı bypasslıysa ban yeme sürecini belli ederseniz hızlandırır
Bir de güven faktörünüzün düşme ihtimali de var

Juiclair0

80+ Silver
E steame ticket atsaydın report bot attı karşıdaki kişi diye belki açarlardı.
Neler yaptım açmak için 20 tane ticket atmışımdır ama yok, Hiçbir şekilde açılmıyor.

Hayır, ban yemezsin.
Report bot atıldı diye ban yemezmi ?. Owerwatch yemedim zaten report bot atıldığı zaman 5 dakikada 500den fazla report yediğinde anında vac ban yiyorsun :D

Bak kanka kendimi övmek gibi olmasın ama rekabetçi fps oyunlarında çok iyiyim inanılmaz vuruşlar yapıyorum. Benim csgo bırakma sebebim 4. kez haksız ban yememdi. Hile kullanmadan ban yenmez diyen arkadaş ben karambit olan hesabımda hile açacak kadar ***** birinemi benziyorum :D. Main hesabım ban yedi bir şey demedim, Bi daha aldım dmg kastım bi sabah kalktım ban yemişim. Sonra tekrar aldım onuda mg kastım yanlış hatırlamıyorsam oyun esnasında ban yedim. Sonra hesap almadım arkadaşlarım çağırdı bi arkadaştan aldım hesap girdim 2 gün sonra ban yemiş. Şaka gibi ve bilgisayarda chat engine bile yok 3. parti yazılım olarak bu olayın üstüne csgoyu tamamen kafamda bitirdim lol başlamıştım. 2-3 yıl lol oynadım sonra valorant çıktı. Sinir katsayım çok yükseldiği için lol'üde bıraktım artık sadece valorant. Bu arada vanguard>all

buda en son ban yediğim hesabım.

Son düzenleme:

OnurCiftci26

80+ Bronze
Report bot atıldı diye ban yemezmi ?. Owerwatch yemedim zaten report bot atıldığı zaman 5 dakikada 500den fazla report yediğinde anında vac ban yiyorsun :D
İmkansız bana da attılar defalarca hala oynuyorum ban falan yemedim ki öyle bir saçmalık yok zaten. Bilgisayarında hile olarak algılayacak bir şey vardır cheat engine gibi. Report yediğin zaman Valve bilgisayarını tarar ve hile bulursa öyle banlar. Boş yere kimse ban yemiyor.

Juiclair0

80+ Silver
İmkansız bana da attılar defalarca hala oynuyorum ban falan yemedim ki öyle bir saçmalık yok zaten. Bilgisayarında hile olarak algılayacak bir şey vardır cheat engine gibi. Report yediğin zaman Valve bilgisayarını tarar ve hile bulursa öyle banlar. Boş yere kimse ban yemiyor.
Yazdığımı okuyormusun chat engine dahil hiçbir 3. parti yazılım yok diyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,686
Üyeler
165,863
Son üye
bursa1297
Top Bottom