Banlanmaz bende maç esnasında karşı tarafla kavga ettim. Çocuk dediki report bot atıcam dedim atmazsan valideni... Attı, harbiden kapandı hesabım. Bu yüzden csgo bıraktım ağzına kadar dolu envanter ve 5000saate yakın emeğim vardı report bot yüzünden heba oldu. Valve pişmanlıktır.geçtiğimiz hafta csgo dan overwatch banı yedim yeni hesap açıcam ama hesabı açmadan önce bilgisayara format atmam gerekiyor mu? Atmazsam yeni açtığım hesapta otomatik banlanır mı?
kankam çok geçmiş olsun bende mal arkadaşım yüzünden yedim benimkinin madi değeri yoktu en azından ama yinede çok emeğim vardıBanlanmaz bende maç esnasında karşı tarafla kavga ettim. Çocuk dediki report bot atıcam dedim atmazsan valideni... Attı, harbiden kapandı hesabım. Bu yüzden csgo bıraktım ağzına kadar dolu envanter ve 5000saate yakın emeğim vardı report bot yüzünden heba oldu. Valve pişmanlıktır.
E steame ticket atsaydın report bot attı karşıdaki kişi diye belki açarlardı.Banlanmaz bende maç esnasında karşı tarafla kavga ettim. Çocuk dediki report bot atıcam dedim atmazsan valideni... Attı, harbiden kapandı hesabım. Bu yüzden csgo bıraktım ağzına kadar dolu envanter ve 5000saate yakın emeğim vardı report bot yüzünden heba oldu. Valve pişmanlıktır.
Report bot atıldı diye kimse ban yemez. Overwatch'tan ban yiyenlerin bile kaç kişi tarafından izleniyor. Report bot atayım kapansın diye bir şey yok.Banlanmaz bende maç esnasında karşı tarafla kavga ettim. Çocuk dediki report bot atıcam dedim atmazsan valideni... Attı, harbiden kapandı hesabım. Bu yüzden csgo bıraktım ağzına kadar dolu envanter ve 5000saate yakın emeğim vardı report bot yüzünden heba oldu. Valve pişmanlıktır.
Hayır, ban yemezsin.@Speedy Mustafa @Doğukan0 bir şey aklıma takıldı arkadaşlar. Hiç kimseye sataşmasanız bile çok iyi oynadığınız için sizi hile gözüyle reportlasalar bile o reporttan ban yeme riskiniz varmı ? Ama hilesizsiniz ve çok iyi oynuyorsunuz
Bu konuyu açan arkadaş neden yedi ki acaba hile mi açmış owerwatch bandan anlamam nedir acabaReport bot atıldı diye kimse ban yemez. Overwatch'tan ban yiyenlerin bile kaç kişi tarafından izleniyor. Report bot atayım kapansın diye bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır, ban yemezsin.
Bir de güven faktörünüzün düşme ihtimali de varOverwatch'ta şüpheliler izlenir fakat izleyen kişi şüpheliye yasaklama uygulamaz, izlenen kişiyi Valve tekrar inceler. Report bot sadece hile iseniz ve hileniz vac'e karşı bypasslıysa ban yeme sürecini belli ederseniz hızlandırır
Neler yaptım açmak için 20 tane ticket atmışımdır ama yok, Hiçbir şekilde açılmıyor.E steame ticket atsaydın report bot attı karşıdaki kişi diye belki açarlardı.
Report bot atıldı diye ban yemezmi ?. Owerwatch yemedim zaten report bot atıldığı zaman 5 dakikada 500den fazla report yediğinde anında vac ban yiyorsunReport bot atıldı diye kimse ban yemez. Overwatch'tan ban yiyenlerin bile kaç kişi tarafından izleniyor. Report bot atayım kapansın diye bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır, ban yemezsin.
Bak kanka kendimi övmek gibi olmasın ama rekabetçi fps oyunlarında çok iyiyim inanılmaz vuruşlar yapıyorum. Benim csgo bırakma sebebim 4. kez haksız ban yememdi. Hile kullanmadan ban yenmez diyen arkadaş ben karambit olan hesabımda hile açacak kadar ***** birinemi benziyorum . Main hesabım ban yedi bir şey demedim, Bi daha aldım dmg kastım bi sabah kalktım ban yemişim. Sonra tekrar aldım onuda mg kastım yanlış hatırlamıyorsam oyun esnasında ban yedim. Sonra hesap almadım arkadaşlarım çağırdı bi arkadaştan aldım hesap girdim 2 gün sonra ban yemiş. Şaka gibi ve bilgisayarda chat engine bile yok 3. parti yazılım olarak bu olayın üstüne csgoyu tamamen kafamda bitirdim lol başlamıştım. 2-3 yıl lol oynadım sonra valorant çıktı. Sinir katsayım çok yükseldiği için lol'üde bıraktım artık sadece valorant. Bu arada vanguard>all@Speedy Mustafa @Doğukan0 bir şey aklıma takıldı arkadaşlar. Hiç kimseye sataşmasanız bile çok iyi oynadığınız için sizi hile gözüyle reportlasalar bile o reporttan ban yeme riskiniz varmı ? Ama hilesizsiniz ve çok iyi oynuyorsunuz
geçtiğimiz hafta csgo dan overwatch banı yedim yeni hesap açıcam ama hesabı açmadan önce bilgisayara format atmam gerekiyor mu? Atmazsam yeni açtığım hesapta otomatik banlanır mı?
İmkansız bana da attılar defalarca hala oynuyorum ban falan yemedim ki öyle bir saçmalık yok zaten. Bilgisayarında hile olarak algılayacak bir şey vardır cheat engine gibi. Report yediğin zaman Valve bilgisayarını tarar ve hile bulursa öyle banlar. Boş yere kimse ban yemiyor.Report bot atıldı diye ban yemezmi ?. Owerwatch yemedim zaten report bot atıldığı zaman 5 dakikada 500den fazla report yediğinde anında vac ban yiyorsun
Yazdığımı okuyormusun chat engine dahil hiçbir 3. parti yazılım yok diyorumİmkansız bana da attılar defalarca hala oynuyorum ban falan yemedim ki öyle bir saçmalık yok zaten. Bilgisayarında hile olarak algılayacak bir şey vardır cheat engine gibi. Report yediğin zaman Valve bilgisayarını tarar ve hile bulursa öyle banlar. Boş yere kimse ban yemiyor.