Neler Yeni

csgo da overwatchtan ban yedim nasıl kaldırırım?

OnurCiftci26

80+ Bronze
Yazdığımı okuyormusun chat engine dahil hiçbir 3. parti yazılım yok diyorum :D
Hayır sadece beni alıntıladığın kısmı okudum. Sonuç olarak 8 yıllık cs-go hayatımda haksız ban yiyen birisini görmedim. Ha haksız ban atıldıysa Valve zaten kaldırıyor. Kaldırmıyorsa haksız değildir.

Juiclair0

80+ Silver
Hayır sadece beni alıntıladığın kısmı okudum. Sonuç olarak 8 yıllık cs-go hayatımda haksız ban yiyen birisini görmedim. Ha haksız ban atıldıysa Valve zaten kaldırıyor. Kaldırmıyorsa haksız değildir.
Tamam dostum sensin.

Juiclair0

80+ Silver
Açıyorsunuz hileyi sonra ben haksız ban yedim. Kimse haksız ban yemez hadi eyv.
Kanka açsam açtım derim pubgde çok açtım wolfteamda çok açardım hileden zevk alan birisiyim ama csde açmadım diyorsam açmadım illa açtın diyorsan tamam sensin diyorum ama açmadan yedim :D

Doğukan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğukan Yaşar
@Speedy Mustafa @Doğukan0 bir şey aklıma takıldı arkadaşlar. Hiç kimseye sataşmasanız bile çok iyi oynadığınız için sizi hile gözüyle reportlasalar bile o reporttan ban yeme riskiniz varmı ? Ama hilesizsiniz ve çok iyi oynuyorsunuz
ya şimdi yiyenler var fakat çok düşük bir ihtimal ama öyle bi ihtimal var mı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıyorsunuz hileyi sonra ben haksız ban yedim. Kimse haksız ban yemez hadi eyv.
olm sen valve nin adamı mısın haksız yere ban yiyen bir sürü kişi var ben haksız yemedim arkadaşım hesapta hile açmış ama gerçekten haksız yere ban yiyen bir sürü insan var.

OnurCiftci26

80+ Bronze
olm sen valve nin adamı mısın haksız yere ban yiyen bir sürü kişi var ben haksız yemedim arkadaşım hesapta hile açmış ama gerçekten haksız yere ban yiyen bir sürü insan var.
Kaç yıllık hayatımda 1 kere haksız ban yiyeni görmedim, duymadım. Haksız yiyenleri zaten valve açıyor. zamanında bir kere yanlışlıkla atmışlardı birkaç kişiye onları da geri açtılar.

Top Bottom