Neden iki tane konu açtinrx560x rayzen5 3550h 8 gb ramli leptobum var acer nitro 5 sistem iyi ama csgo da drop yiyorum fpsim 150-200 arası sorun nedir
kusura bakmayın acele bi durumBaşlığı düzeltir misin
kusura bakmayın acele bi durumNeden iki tane konu açtin
Madem öyle neden iki tane konu açtın?kusura bakmayın acele bi durum
acele oldugu icin onu actım kımse yardımcı olmadı tekrardan kusura bakmayın .Madem öyle neden iki tane konu açtın?
fps değerlerin normal zaten daha ne bekliyorsun?rx560x rayzen5 3550h 8 gb ramli leptobum var acer nitro 5 sistem iyi ama csgo da drop yiyorum fpsim 150-200 arası sorun nedir
Sıcaklık değerleri nedirkusura bakmayın acele bi durum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kusura bakmayın acele bi durum
Yükselt butonunu kullan konu başlığının üstünde ya da altında yer alıyoracele oldugu icin onu actım kımse yardımcı olmadı tekrardan kusura bakmayın .
70-80 arası ping 70-80 ani ölümlerde vs drop giriyoSıcaklık değerleri nedir
Ping nedir?
Bunları yaz ki yardımcı olalım
ama takılmalar oluyorfps değerlerin normal zaten daha ne bekliyorsun?
ölümlerde drop normal diye biliyorum ki son zamanlarda csgo sıkıntılı70-80 arası ping 70-80 ani ölümlerde vs drop giriyo
Msi afterburner ile test yapar mısın? 1 saat boyunca oyun oyna ve ss alıp at70-80 arası ping 70-80 ani ölümlerde vs drop giriyo
ama takılmalar oluyor
sıcaklık max 90 vs görüyo uzun oynamada ama soğukken bile yapıyor bunuMsi afterburner ile test yapar mısın? 1 saat boyunca oyun oyna ve ss alıp at
Başka oyunlarda da böyle mi mesela valorant ve lol deoyun zevkim sıfıra düştu cogu yerde drop takılmlar oluyo yani bu normalmı
sıcaklık max 90 vs görüyo uzun oynamada ama soğukken bile yapıyor bunu