CSGO GİRDAP OPERASYONU

Arda Coşkun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
223
Merhaba arkadaşlar girdap operasyonunu alıp yıldız kasa kasa kâr etmek istiyorumda bu girdap operasyonu nezaman bitiyor? Ve geçmiş görevleri yapıp yıldızları toplayabiliyormuyux?

Hayır bileti alırsan sadece bronz madalyayı almış olursun senin mantığınla hydra, bloodhound vs. biletlerini alıp yapabilmen gerekiyor.

Girdap operasyonu biteli çok olmadı mı ya
Bende bilmiyom ki kanka bayadir cs oynamıyorum şimdi kafama takıldı nezaman nitwr yetişebilir miyim falan ama çok fena kâr var yani toplam 50 kasa alabiliyorsun kasalar şuan 26 tl bilet 200 tl kâra bak

Bende bilmiyom ki kanka bayadir cs oynamıyorum şimdi kafama takıldı nezaman nitwr yetişebilir miyim falan ama çok fena kâr var yani toplam 50 kasa alabiliyorsun kasalar şuan 26 TL bilet 200 TL kâra bak
Şuan bittiği için 26tl artık alamiyorsun diye biliyorum

Hayır bileti alırsan sadece bronz madalyayı almış olursun senin mantığınla hydra, bloodhound vs. biletlerini alıp yapabilmen gerekiyor.
Hiç bilmiyorum ki şuan bileti aldığımda görev falan yokmu yapılabilecek yani bu operasyon işine geldiğinden beri bakmadım hiç

Bende bilmiyom ki kanka bayadir cs oynamıyorum şimdi kafama takıldı nezaman nitwr yetişebilir miyim falan ama çok fena kâr var yani toplam 50 kasa alabiliyorsun kasalar şuan 26 TL bilet 200 TL kâra bak
Bitince yapamazsın o görevleri dostum o yüzden bitti diyoruz ya hani

Şuan bittiği için 26tl artık alamiyorsun diye biliyorum
Hee bittimi ulan tüh ama neden steamde halendaha satılıyor bilet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bitince yapamazsın o görevleri dostum o yüzden bitti diyoruz ya hani
Bittiğini bilmiyodm kızma ab ne bilek

Ee. Şey ozaman yeni bilet nezaman gelir biliyormusunuz?

Hee bittimi ulan tüh ama neden steamde halendaha satılıyor bilet

Bittiğini bilmiyodm kızma ab ne bilek

Ee. Şey ozaman yeni bilet nezaman gelir biliyormusunuz?
Alınca jeton veriyor sana ama başka bir şey yapamitorsun satanlar da zamanında alıp kar için hesabında tutuyor sonradan satıyor yeni bilet yakın zamanda gelir diye dusunuyorum

Alınca jeton veriyor sana ama başka bir şey yapamitorsun satanlar da zamanında alıp kar için hesabında tutuyor sonradan satıyor yeni bilet yakın zamanda gelir diye dusunuyorum
2013ten kalmanın da bileti satılıyor tek amacı bronz rozet elde etmek ki o bronz rozeti de yükseltemiyorsun.
Sağolun arkadaşlar bidaha ki bileti bekliyecegim ozaman 🙏

Geri