Neler Yeni

CSGO GÜVEN FAKTÖRÜ SORUNU

tufankaya41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Tufan
MERHABA CSGO DA SÜREKLİ GÜVEN FAKTÖRÜM DÜŞÜYOR.
BUGUN GÜVEN FAKTÖRÜM YEŞİLDİ BİR MAÇ ATTIM SARI OLDU KARŞI TAKIM RAPOR ATTI SANIRIM
KESİNLİKLE HİLE VS KULLANMIYORUM VE TOXİC DEĞİLİM 1 AY DAN FAZLADIR DÜZELMEK İÇİN UĞRAŞIYORDUM STEAM SV YÜKSELTTİM ÖVGÜ TOPLADIM SONUNDA YEŞİL YAPTIM BİR MAÇ ATTIM TEKRAR SARI OLDU NE YAPMALIYIM?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
BUGUN GÜVEN FAKTÖRÜM YEŞİLDİ BİR MAÇ ATTIM SARI OLDU KARŞI TAKIM RAPOR ATTI SANIRIM
KESİNLİKLE HİLE VS KULLANMIYORUM VE TOXİC DEĞİLİM 1 AY DAN FAZLADIR DÜZELMEK İÇİN UĞRAŞIYORDUM STEAM SV YÜKSELTTİM ÖVGÜ TOPLADIM SONUNDA YEŞİL YAPTIM BİR MAÇ ATTIM TEKRAR SARI OLDU NE YAPMALIYIM?
güven faktörünü nasıl görüyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r

Ekler

• 9B27E6F9-13CC-45F0-98E0-F0B8805A5E11.png
    9B27E6F9-13CC-45F0-98E0-F0B8805A5E11.png
    953.8 KB · Hit: 113
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
Bu sitenin verileri eğer güvenilirse benim trust factorum kırmızı bile değil direkt sıfır. Ama trust factoru yeşil birisiyle oyun oynayabiliyorum :D

sitenin güvenilir olmadığı çok bariz değil mi doğru verdiği bilgiler var ama yanlışlar da var

4-5 yıldır siteyi kullanırım. Ben şimdi faktörüm bu şekildeyken bir maça girip takım arkadaşımı öldürerek ceza alırsam benim faktörüm sarıya düşer. Bu kadar basit bir şey.

Ara ara siteden faktörünüzü kontrol edin, kırmızı olduğunda ya smurfler, yada sesli konuşmadan ban yiyen oyuncular geliyor.

Ufak bi taktik daha veriyim, maça girdiğiniz de karşı takımdan birinin profilini kopyalayıp siteye atın onun güven faktörüde istisnalar hariç %95 sizinkiyle aynıdır.

Yani site güvenilir.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Konu dışı ama güven faktörüne nasıl bakılıyor? Benden 2 hafta önce tekrar başladım silver'da 30 falan vuruyom hile diyorlar. Herhangi bir rekabetçi ban riski var mı?

Berke123

80+ Bronze
4-5 yıldır siteyi kullanırım. Ben şimdi faktörüm bu şekildeyken bir maça girip takım arkadaşımı öldürerek ceza alırsam benim faktörüm sarıya düşer. Bu kadar basit bir şey.

Ara ara siteden faktörünüzü kontrol edin, kırmızı olduğunda ya smurfler, yada sesli konuşmadan ban yiyen oyuncular geliyor.

Ufak bi taktik daha veriyim, maça girdiğiniz de karşı takımdan birinin profilini kopyalayıp siteye atın onun güven faktörüde istisnalar hariç %95 sizinkiyle aynıdır.

Yani site güvenilir.
diğer bilgilerdeki hata güven faktörünün garanti doğru sonuç vereceğine olan inancımı azaltıyor hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r

tufankaya41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Tufan