Neler Yeni

Csgo Güven Faktörü Sorunsali

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
senin de 19 tane vaclı arkadaşın var. ilerleyen zamanlarda smurf ya da toxic oyuncular gelme olasılığı yüksek. vaclı arkadaşlarını çıkar
Şimdi çıkarayım sırayla, 2017'den bu yana kullanıyorum hesabı CS:GO da o zaman almıştım. Bu arada ben faceid'e kendimi yazdım da not found diyor nedense.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
Şimdi çıkarayım sırayla, 2017'den bu yana kullanıyorum hesabı CS:GO da o zaman almıştım. Bu arada ben faceid'e kendimi yazdım da not found diyor nedense.
linkini at direkt. Bi kaç kez üst üste dene olmazsa

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,805
İsim
Oğuz
Faceit Finder tamamen kolpa. Gizli olması veya listenizde vaclı arkadaşınızın olmasını sizin de hile olabileceğiniz ihtimalini verdiği için güven faktörünü düşük göstertiyor, sadece Faceit ile ilgili, CS ile alakası yok. Çok fazla oyun içi report alınca düşüyor. Oyunda da çok fazla küfür falan edip yine reportlandıysan yine düşebiliyor. Çok fazla düşmesini gerektiren sebep var. Bir kez düşünce kurtulamayabiliyorsun. Güven faktörü normal kişilerle oyna, kimseye laf atmadan veya öldürmeden. Onun dışında faktör yükseltme diye bir taktik yok, bekleyeceksin düzelmesini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,103
Üyeler
167,250
Son üye
Miralay31
Top Bottom