Free hile ise mining virüsü olabilirArkadaşlar 1 hafta kadar evde yoktum şehir dışındaydım. Sağolsun kardeşimde abim evde yok deyip farklı bir hesaptan CS hilesi açmış. Hilenin kalıntılarını formatsız nasıl temizlerim ?
Ahh kardeşler demi kardeşler niye hep hile açıyo yawArkadaşlar 1 hafta kadar evde yoktum şehir dışındaydım. Sağolsun kardeşimde abim evde yok deyip farklı bir hesaptan CS hilesi açmış. Hilenin kalıntılarını formatsız nasıl temizlerim ?
Free hile ise virüs bulaşmıştır, muhtemelen.Arkadaşlar 1 hafta kadar evde yoktum şehir dışındaydım. Sağolsun kardeşimde abim evde yok deyip farklı bir hesaptan CS hilesi açmış. Hilenin kalıntılarını formatsız nasıl temizlerim ?
Malwarebytes ile taradım virüs çıkmadı programıda temizledim ama kalıntı kaldıysa ban yemek istemiyorum hocamFree hile ise mining virüsü olabilir
Ahh kardeşler demi kardeşler niye hep hile açıyo yaw
Ah o pis kardeş varya... Neyseki SEN Açmamışsın.Arkadaşlar 1 hafta kadar evde yoktum şehir dışındaydım. Sağolsun kardeşimde abim evde yok deyip farklı bir hesaptan CS hilesi açmış. Hilenin kalıntılarını formatsız nasıl temizlerim ?
%90İhtimalle Ban Yersiniz Zaten (Ya Owervactan ya dosya kontrolünden yani vac ban)Malwarebytes ile taradım virüs çıkmadı programıda temizledim ama kalıntı kaldıysa ban yemek istemiyorum hocam
başka hesap demiş oyun oynamadıysa niye yesin ki?Önce bir vac yemen lazım sonra pc format atıcaksın Sonra mode resetle.
Ama vac kacınılmaz adını yazdım sabitlemelere sakın hile acmadın haksız yere vac yedim diye konu açma.
format atmadan kesin bi çözüm yolu yok malesef ama csyi silip ardından kaspersky ile tam tarama yaparsan belki kalıntı bulur kalkar ama kesin yol format. kardeşinede verme bidaha pcyi açmasın hileArkadaşlar 1 hafta kadar evde yoktum şehir dışındaydım. Sağolsun kardeşimde abim evde yok deyip farklı bir hesaptan CS hilesi açmış. Hilenin kalıntılarını formatsız nasıl temizlerim ?