Neler Yeni

CSGO İçin En İyi Kulaklik Hangisidir?

Caelius

80+ Silver
sen dalgamı geçiyorsun bizle reportladım seni
Reportla ne yapayım bitane konu açtım merak ettiğimden dolayı soylemediginiz şey kalmadi lan en iyi kulaklığı merak ettim csgo da söyleyip geçebilirdiniz almak istediğimi söylesem konunun basında yazardım bütçe vs sadece en iyi csgo kulaklığı hangisi onu merak ettim

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Reportla ne yapayım bitane konu açtım merak ettiğimden dolayı soylemediginiz şey kalmadi lan en iyi kulaklığı merak ettim csgo da söyleyip geçebilirdiniz almak istediğimi söylesem konunun basında yazardım bütçe vs sadece en iyi csgo kulaklığı hangisi onu merak ettim
Sennheiser HD820. (22.430 TL)

Satın almayacaksan ilk mesajında bunu belirtebilirdin. Bütçe soran insanlara böyle davranmayabilirdin.

Son düzenleme:

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Talha

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
sen dalgamı geçiyorsun bizle reportladım seni
adamın üstüne niye gidiyorsunuz zaten forumda yeni troll vs de değil sizin anlamanızda sorun. adam bütçe önemli değil dedi en iyi hangisi 3000 lik de öner fark etmez yaniye getirmeye çalıştı ilk başta ama anlamadığınız için onu açıklamaya çalıştı sonra da bütçe verdi yani ben bunda anlaşılmayacak bir şey göremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bırak abicim ya raporlancak bir şeyin yok
1500 bütçe için G PRO X ayrıca

adam soru sormuş dalga geçme diyorsun yukarıdaki birkaç kişiye bakarak :D yemin ederim forumda boş kaos çıkarmaktan başka işiniz yok

Caelius

80+ Silver

adamın üstüne niye gidiyorsunuz zaten forumda yeni troll vs de değil sizin anlamanızda sorun. adam bütçe önemli değil dedi en iyi hangisi 3000 lik de öner fark etmez yaniye getirmeye çalıştı ilk başta ama anlamadığınız için onu açıklamaya çalıştı sonra da bütçe verdi yani ben bunda anlaşılmayacak bir şey göremiyorum

bırak abicim ya raporlancak bir şeyin yok
1500 bütçe için G PRO X ayrıca

adam soru sormuş dalga geçme diyorsun yukarıdaki birkaç kişiye bakarak :D yemin ederim forumda boş kaos çıkarmaktan başka işiniz yok

Ya yemin ederim Allah razi olsun senden sonunda bi kisi anladi beni ya

Caelius

80+ Silver

Satın almayacaksan ilk mesajında bunu belirtebilirdin. Bütçe soran insanlara böyle davranmayabilirdin.
Nasil davranayim gayet acik yazdim hangisi olursa olsun dedim 3000 tl lik oner en iyisini merak ettim dedim nasil davrandim ustume geldiler ful

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Nasil davranayim gayet acik yazdim hangisi olursa olsun dedim 3000 TL lik oner en iyisini merak ettim dedim nasil davrandim ustume geldiler ful
İlk mesajında yazsaydın daha açık olurdu aslında. Onlar öneri istediğini düşünmüşler, çünkü "en iyi yön tayini yapabileceğim" demişsin, 1. tekil şahıs ifadeyle yazmışsın.

Buranın troll'ü meşhurdur, gelir 100.000 TL sistem toplayın der dalga geçer giderler.
Dünyanın en iyi kulaklığını arıyorum der, sonra alacağımdan değil meraken sordum der.
O yüzden gerginlik çıkmış :D Troll amaçlı sormamış olabilirsin.

Caelius

80+ Silver

Nasil davranayim gayet acik yazdim hangisi olursa olsun dedim 3000 tl lik oner en iyisini merak ettim dedim nasil davrandim ustume geldiler ful
İlk mesajında yazsaydın daha açık olurdu aslında. Onlar öneri istediğini düşünmüşler, çünkü "ses kasabileceğim" demişsin, 1. tekil şahıs ifadeyle yazmışsın.

Buranın troll'ü meşhurdur, gelir 100.000 TL sistem toplayın der dalga geçer giderler.
Dünyanın en iyi kulaklığını arıyorum der, sonra alacağımdan değil meraken sordum der.
O yüzden gerginlik çıkmış :D Troll amaçlı sormamış olabilirsin.
Ya en iyisi hangisi merak ettim adam butce belirt diyince 3000 tl likte oner en iyisi hangisi merak ettim dedim troll amacli degildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,322
Üyeler
166,194
Son üye
Boran Ali
Top Bottom