BütçeArkadaşlar sorum yukardaki gibi en iyi ses kasılan ve en iyi yön tayini yapabileceğim csgo kulaklığı hangisidir ?
Hocam sana 2000tllik kulaklıkda önerebilirler, bütçe en azından vermen lazım, yoksa kimse yardım edemez.Hocam en iyisi hangisi bütçe çok önemli değil
Hocam önersinler sıkıntı degilHocam sana 2000tllik kulaklıkda önerebilirler, bütçe en azından vermen lazım, yoksa kimse yardım edemez.
Puff iyi tamam maksimum 1500 tlHocam sana 2000tllik kulaklıkda önerebilirler, bütçe en azından vermen lazım, yoksa kimse yardım edemez.
https://www.hepsiburada.com/logitech-g-pro-x-7-1-surround-ses-oyuncu-kulakligi-pm-HB00000PSRVE Buyurun.Hocam önersinler sıkıntı degil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Puff iyi tamam maksimum 1500 TL
Yani niye bu triplere giriyorsunuz anlamak güç puff iyi tamam nedir? Ve bütçe belirtmek bu kadar zor olmamalı.Hocam önersinler sıkıntı degil
Puff iyi tamam maksimum 1500 TL
Açtığın konulara baktığımda 3 aydır kulaklık soruyorsun ve hala karar veremedin mi yoksa troll musun?Arkadaşlar sorum yukardaki gibi en iyi ses kasılan ve en iyi yön tayini yapabileceğim csgo kulaklığı hangisidir ?
Hocam en iyisi hangisi bütçe çok önemli değil
troll zaten diğer konularda da böyleYani niye bu triplere giriyorsunuz anlamak güç puff iyi tamam nedir? Ve bütçe belirtmek bu kadar zor olmamalı.
Açtığın konulara baktığımda 3 aydır kulaklık soruyorsun ve hala karar veremedin mi yoksa troll musun?
Raporlayın gitsin bunlarlamı uğraşcaz, bide kendi kendine havalara giriyor ona sinirlendim. Klavyenin ömrünü kısltmaya değmiyecek biri.SteelSeries Arctis Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 8.498,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
troll zaten diğer konularda da böyle
la daha demin bütçem 1500 dedin sen dalgamı geçiyorsunYa bütçe önemli değil dedim bunu anlamak bukadar zor mu 3000 TL lik öner ben en iyisi hangisi onu merak ettim o yüzden sordum alacağımdan değil para olsa alırım zaten.
sen dalgamı geçiyorsun bizle reportladım seniOkuduğunu anlayamıyor musun sen üstte bak ne yazmışım adam dedi bütçe ver kimse yardımcı olamaz diye bende salladım bisey