CSGO Karakterin buglu gözükmesi

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,142
Merhaba macbook air m1 işlemcili laptobumda ara ara csgo oynuyordum dünden beri karakterin elleri yukarı doğru uzanıyor falan karakterin yarısı gözükmemeye başladı. Çözümü nedir ? Oyun dosyalarını doğruladım oyunu sildim yeniden yükledim sorun çözülmedi.
Screen Shot 2021-12-11 at 19.32.52 PM.png
Screen Shot 2021-12-11 at 19.32.57 PM.png

Bilgisayarının özellikleriyle alakası yok bu durumun. Topluluk sunucularında ekstra şeyler ekliyorlar.
İşte skinler, karakterler, krediler vs. bu karakteri bugu o eklenen şeyden dolayı.
İşlemci ile alakası yok yani.

Bilgisayarının özellikleriyle alakası yok bu durumun. Topluluk sunucularında ekstra şeyler ekliyorlar.
İşte skinler, karakterler, krediler vs. bu karakteri bugu o eklenen şeyden dolayı.
İşlemci ile alakası yok yani.
Sadece toplulukta olmuyor her yerde oluyor.

Ekler

• Screen Shot 2021-12-12 at 12.26.50 PM.png
    Screen Shot 2021-12-12 at 12.26.50 PM.png
    2.3 MB · Hit: 35
Ekran Kartı Driverları güncel mi?
M1 işlemcili deme sebebim oydu. İçinde harici bir ekran kartı yok diye biliyorum ve apple'ın sitesinde driver bulmaya çalıştım onu da bulamadım.

M1 işlemcili deme sebebim oydu. İçinde harici bir ekran kartı yok diye biliyorum ve apple'ın sitesinde driver bulmaya çalıştım onu da bulamadım.
Ben de onu kastettim fakat bende bulamadım.
CSGO Destek'e yazmanızı öneririm.

Yazdım şimdi bakalım ne cevap gelecek. Teşekkür ederim :)

Destek ile iletişime geç bakalım ne diyecekler

Bize bu konuda bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz. CS:GO oyun geliştiricilerine hatayı not olarak iletiyorum. Bu süre zarfında gelişmeleri ve güncellemeleri takip edebilmek için CS:GO bloğunu ziyaret etmenizi öneririm.

Bu durumun yaratmış olabileceği kötü oyun deneyimi için CS:GO ekibi adına tekrar özür dilerim.

Bu konu özelinde söyleyebileceğim veya yapabileceğim farklı bir şey olmadığı için bu destek talebini kapatıyorum.

Farklı bir sorun hakkında sorunuz varsa lütfen yeni bir destek talebi oluşturun; size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımla,
Böyle bir saçma cevap aldım. Ne bir çözüm ne de başka bir şey var. CS GO ekibine iletilecekmişmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,174,883
Üyeler
186,551
Son üye
KuaNTuRK
Geri