ugo.
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,032
Olabilir, bakın hocam.Hmm bende acaba açıkmı merak ettim şimdi pc yanımda da değil
Olabilir, bakın hocam.Hmm bende acaba açıkmı merak ettim şimdi pc yanımda da değil
Bu monitörün altındaki tuşlardan bakıyoruz dimi tuşlara basıp?Olabilir, bakın hocam.
Bende de aynı monitör varBilmiyorum hocam onu, fakat aynı problem tüm online oyunlarda bende de var. Monitörüm MSI Optix G241, oyuna girip freesync açınca berbat oluyor asla 144 veremiyor sürekli 80-144 hz arası gidip duruyor. FreeSync kapatarak çözüyorum problemi.
Evet, yani benim monitörümün arkasında bir joystick var oraya bastığımda panel açılıyor. En alttan FreeSync gelip bir kere basıyorum joystick'e kapatıyor eğer açık ise.Bu monitörün altındaki tuşlardan bakıyoruz dimi tuşlara basıp?
Eğer oyun leş gibi droplu geliyorsa, akıcı değilse kapatın. Ben öyle çözdüm sıkıntıyı.Bende de aynı monitör varFreesync mi kapasam ben de ?
Deniyeceğim sağolun.Evet, yani benim monitörümün arkasında bir joystick var oraya bastığımda panel açılıyor. En alttan FreeSync gelip bir kere basıyorum joystick'e kapatıyor eğer açık ise.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eğer oyun leş gibi droplu geliyorsa, akıcı değilse kapatın. Ben öyle çözdüm sıkıntıyı.
Mprt nedir?Freesync kapat mprt aç mprt ayarını 0 a eşitle
Harbiden mprt nedir ben de açayım?Deniyeceğim sağolun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mprt nedir?
Freesync kapat mprt aç mprt ayarını 0 a eşitla
Freesync kapat mprt aç mprt ayarını 0 a eşitle
aynı monitör bendede var philips242e1gaj freesync açınca kasıyor hissi yaşıyorum ekran sanki otomatik parlaklığa geçiyorFreesync kapat mprt aç mprt ayarını 0 a eşitle
Ölüm maçında bende aynı sorunu yaşıyorum takılmalar fazla.Denedim fakat hala aynı. Ölüm maçına özel bir şey sanırım. Rekabetçide böyle olmuyorduTeşekkürler yine de dostum.
ghosting süresini ölçüyor freesync yerine kesinlikle açılmasını tavsiye ederim ikisi birden açılmıyor..Harbiden mprt nedir ben de açayım?