CSGO MAÇ BULMUYOR ....

DarkKinght67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128
Güven faktörüm düştü rankım elit kartal kırmızı oldu steam seviyeyi 15 yaptım 100 övgü 90 sayfa yorum satın aldım düzelir diye ama düzelmedi hile olmama rağmen güven faktörü denen olay düzgün çalışmıyor.
CSde rekabetci oynamak için illa faceit e para mı vermem gerekiyor?
cs bitmiş peki bunu düzeltmenin başka yolu yokmu?

Güven faktörüm düştü rankım elit kartal kırmızı oldu steam seviyeyi 15 yaptım 100 övgü 90 sayfa yorum satın aldım düzelir diye ama düzelmedi hile olmama rağmen güven faktörü denen olay düzgün çalışmıyor.
CSde rekabetci oynamak için illa faceit e para mı vermem gerekiyor?
cs bitmiş peki bunu düzeltmenin başka yolu yokmu?
cs bitmemiş eğer toxic bir oyuncuysan reportlanırsın reportlanırsan bu güven faktörün düşer

cs bitmemiş eğer toxic bir oyuncuysan reportlanırsın reportlanırsan bu güven faktörün düşer
Toxic değilimdir asla 2 tane vuruş yaptiginda hile diye raporluyorlar ciddiye alan biriyim hepte aynı takimimla giriyorum

+1 bilen yokmuuuuuuuuuu

güven faktörüne nnerden bakılıyıor

Asıl övgü ve yorum botu satın almak güven faktörü düşürüyor yanlış yapmışsın. Bir çok bot güven faktörü düşürüyor report yemeden oyun oynaman gerekiyor

Asıl övgü ve yorum botu satın almak güven faktörü düşürüyor yanlış yapmışsın. Bir çok bot güven faktörü düşürüyor report yemeden oyun oynaman gerekiyor
hile çıkıyor oynayabilsek düzelteceğiz de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güven faktörüne nnerden bakılıyıor
arkadaşlarınla lobideyken maç başlarken sohbette arkadaşların görebiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ölüm maçı olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,324
Üyeler
183,727
Son üye
wexla
Geri