Neler Yeni

Yardım Csgo Map Yavaş Yükleniyor (Bilgisayar iyi)

Megan

80+ Silver
Laptop iyi olduğu halde map yavaş yükleniyor çoğu zaman. Oyun içi +300fps alıyorum. Oyun ssd de kurulu. Kasma sorunu falan yok ama sadece map yavaş yükleniyor. Bu nasıl düzeltilir?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hdd?
internet?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yazımı okuyun lütfen. Ssd de kurulu. İnternetle alakalı olduğunu düşünmüyorum bildiğim kadarıyla map yüklenmesi internetle alakalı değil
map oksijen ilemi iniyor serverlardan

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Koray Somuncu
Laptop iyi olduğu halde map yavaş yükleniyor çoğu zaman. Oyun içi +300fps alıyorum. Oyun ssd de kurulu. Kasma sorunu falan yok ama sadece map yavaş yükleniyor. Bu nasıl düzeltilir?
İnternetle alakalı bazende internetin iyi olsada server kötü oluyo bağlanması uzun sürüyo

Megan

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternetle alakalı bazende internetin iyi olsada server kötü oluyo bağlanması uzun sürüyo
Download hızım düşük değil pingim de yüksek değil. Bazı kodlar oluyor onlarla map hızlı açılır mı? Sanırım bi kod vardı map önceden yükleniyodu yazınca

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Koray Somuncu
Download hızım düşük değil pingim de yüksek değil. Bazı kodlar oluyor onlarla map hızlı açılır mı? Sanırım bi kod vardı map önceden yükleniyodu yazınca
Bazı server istanbulda bazısı almanya internetin istediği kadar hızlı olsun adamın serverinin kapasitesi belli ileti gönderemezse alamazsın 5000 maçım var faceit de 10 ping ile oynuyom yinede bazen maça 3 dakkada bağlanıyo bizlik bişey deil

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Yavaş yüklenmekten kastın ne? Oyuna geç bağlanmak mı yoksa sen oyunu oynarken map yüklenmeye devam mı ediyor? Dokuların geç gelmesi gibi yani.

Top Bottom