Eheheh kaçışın yok bro.Alıntıyı görüntüle
Oyunu yeniden başlatıyorum bu 3. oldu ama hala açılmıyor, ne yapmam gerek?
?Eheheh kaçışın yok bro.
MM oynamıyorum zaten, Trusted Mode'da kapalı.Trusted mode sağ olsun açılmıyor. Kapatırsanız hile gelir karşınıza büyük ihtimal.
Açamazsın güvenli moddan çıkmadan ben de denemiştim “açışın yok bro” yapsam daha iyi
O zaman bilmiyorum. Yine kaldın digital vibrance'a?
Mesaj otomatik birleştirildi:
MM oynamıyorum zaten, Trusted Mode'da kapalı.
Trusted Mode'da kapalı, zaten sadece FACEIT oynuyorum. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Çıldırıcam!Yeni güncelleme ile CS:GO ile birlikte ek olarak bazı uygulamaları çalıştıramıyorsunuz sanırım, Trusted Mode kapatırsanız açabilirsiniz ama hile gelme olasılığı aşırı derecede artar.
%100 Zaten, ona rağmen Free Style açıyorum.O zaman bilmiyorum. Yine kaldın digital vibrance'a![]()
Çıldırma knk bir şey olmaz defaulta alış unutuyorsun zaten zamanla.Trusted Mode'da kapalı, zaten sadece FACEIT oynuyorum. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Çıldırıcam!
%100 Zaten, ona rağmen Free Style açıyorum.![]()
Garip, bilgim yok ama bir şey biliyorum ; CS:GO artık oynanır hâlde değil bence.Trusted Mode'da kapalı, zaten sadece FACEIT oynuyorum. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Çıldırıcam!
%100 Zaten, ona rağmen Free Style açıyorum.![]()
Arada girip FaceIT kasıyorum ama önceleri kadar hype değilim oyuna.MM oynanır halde değil ya, FACEIT ESEA çok güzel.
Bence de olanı anlatayım mı 2 el ard arda maça girdim 1. Sinde famasla ace attım son elde bizim takımdaki 4 lü giren ruslar beni kicklediler. Diğer el sinirle karşı takımı deşiyorum 1 el alamadım bak 4 vs 1 de 1 kişi kala öldüm clutch atıyordum adam bana küfür etti bende onu kickleme başlattım reddedip beni kicklediler kazanıyorduk üstüne üstlük o dakkadan sonra oyuna girmedim 2-3 hafta olmuştur. Ard arda 2 maç da olmaz beaGarip, bilgim yok ama bir şey biliyorum ; CS:GO artık oynanır hâlde değil bence.