Evet Arkadaşlar bilidğiniz ve ya takip edenleriniz biliyor kırık diş operasyonundan gelen para itemleri broşlara yatırım yapıyordum
Bugun elimde olan broşlardan 3 adet satıp
Broş Kapsülü Seri 2 satın aldım
Alıntıyı görüntüle
İlk açmamda içinden 115₺ broş çıktı ve ben sattım Sonra tekrar paket aldım ve 2. açmamda içinden Valerian broşu 500₺ çıktı.
Sattım tüm paketlere broş aldım ne olur ne olmaz ya batarım ya çıkarım diye
Sonuş
2 Valerian
1 Cache
1 Kan tazısı
1 Anka Broşu
Toplam Kazanç
1265₺
Alıntıyı görüntüle
En başından haftalık olarak gelir gider yapabilirdim ama aklıma gelmedi bu yüzden kaçırdım oyunun basından yapmaya başlasaydım güzel olurdu ama bunada şükür. Arada karışıklık olabilir k.bakmayın aklımda kalanlar yazdım.
Evet beyler bildiniz gibi cs ye kırık diş operasyonu geldi ve 2 sayfalık yani 2 haftalık görevler geldi.
Neyse yıldızlar birikmişti cıkan 1 adet de kasa var yıldızlar ile kasa satın aldım sattım geri toplam 79tl kazandım
Edit1: 1 Kasa daha düştü 85₺ oldu.
Edit2: sabah karşı 2 kasa daha düştü 97₺ oldu.
Edit3: Malı varlıgı sattım cıkan herşeyi kasaya bastım bunları aldım
Her Hafta Güncellenecektir.
Kazanç Sıralaması: 98₺-150₺-220₺-300₺-341₺-356₺
Alıntıyı görüntüle
Bu akşamki gorevleri bilmiyorum ama şuanki toplam gelir
422₺ gelir
115₺ bilet parası
307₺ şaunlık 1 ayda gelir var
Alıntıyı görüntüle
Son görevler ile birlikte 4tl uzi düştü cıkan yıldızlar ile kasa alıp 5.70den satıp 30tllik broş aldım.
456₺ gelir
115₺ bilet parası
341₺ şaunlık 1 ayda gelir var
Son hafta Saray içi görev yaparken mac sonu 15 TL lik Silah cıktı
471₺ gelir
115₺ bilet parası
356₺ şaunlık
Geçen hafta gelen görevlerden 6 yıldız ile 3 kasa 3 kasa satmam ile hesaba 16.19₺ geldi.
görevler bitiminde gece uyumadan rekabetci girmem ile maç sonu 38₺ m4 çıktı satıp lambada broşu satın aldım
536₺ gelir
115₺ bilet parası
421₺ şaunlık
Kalan 9haftalık görevler iyi değerlendirin ben riske girmemek için sadece yıldızları kasalara basıyorum ama sizler yıldız ile operations da alabilirsiniz.
6yıldız 3kasa 3 kasa 15tl tutarken
operations alıp iinden 35tl lik operations cıkartabilirsiniz.
Riskler size Ait.