ELECTUS
80+ Silver
İlk hafta 10 yıldız veriyor diğer haftalar 6 yıldız veriyor dimi?Tabi her hafta 5 görev veriyor 8 hafta toplam 5 aşagı 6 yukarı 40 gorev birikmişin var
İlk hafta 10 yıldız veriyor diğer haftalar 6 yıldız veriyor dimi?Tabi her hafta 5 görev veriyor 8 hafta toplam 5 aşagı 6 yukarı 40 gorev birikmişin var
Peki son olarak görevleri yapması uzun sürüyormu çünkü pek oynayamaya bilirim sınavlar olduğu için ama günde iki saak filan oynarımEvet.
Toplam 16 hafta sürüyor şuanki takvime göre ben 9.hafta görevlerini bekliyorum salı geceleri hafta gorevleri acılıyor 7 hafta daha var komple bitmesine.Peki son olarak görevleri yapması uzun sürüyormu çünkü pek oynayamaya bilirim sınavlar olduğu için ama günde iki saak filan oynarım
Bir de dediğim gibi operasyonun bitmesine ne kadar var bilgin varmı?
Oo daha baya var ozaman alıyorum bende 10 güne.Toplam 16 hafta sürüyor şuanki takvime göre ben 9.hafta görevlerini bekliyorum salı geceleri hafta gorevleri acılıyor 7 hafta daha var komple bitmesine.
Senide yoruyorum ama sey birde şuan 8hafta olmuş operasyon başlayalı ilk hafta 10 yıldıž veriyor geriye 7hafta kalıyor 6yıldız veriyor geri kalan haftalarda 6×7:42 birde 10 yıldız var 52 yıldız olucak kısacası 25 tane kasa alabilicem 25 kasada 135 yapıyor senin arkadaşın nasıl 200 tl civarı kazandı şimdiye kadar?2 yıldız 1 kasa alabiliyorsun.
1 kasayı hafta basında 5.5 satabiliyorsun millet gorevlere abandıgı için fiyatı düşüyor hafta sonlarıan dogru mılletin gorevi bittiği için kasa tekrardan yğkseliyor 5.75 5.95 e flan satıyorsun.
Arada item atıyor. oda sana denk gelmiş D:Senide yoruyorum ama sey birde şuan 8hafta olmuş operasyon başlayalı ilk hafta 10 yıldıž veriyor geriye 7hafta kalıyor 6yıldız veriyor geri kalan haftalarda 6×7:42 birde 10 yıldız var 52 yıldız olucak kısacası 25 tane kasa alabilicem 25 kasada 135 yapıyor senin arkadaşın nasıl 200 TL civarı kazandı şimdiye kadar?
Biraz fazla soru sordum kusura bakma.
Arada derken nasıl oluyor oyundan sonramı atıyor item i orayı tam anlayamadım?Arada item atıyor. oda sana denk gelmiş D:
bileti alınca özel market acılıyor 3 kasayı ısersen 20tl yakın parayada satabilirsin.Arada derken nasıl oluyor oyundan sonramı atıyor item i orayı tam anlayamadım?
Anladım hocam sağolun alıcam bende.bileti alınca özel market acılıyor 3 kasayı ısersen 20tl yakın parayada satabilirsin.
4 yıldıza direk itemde acabilirsin senin şansına.
Dediğim gibi tek kafamdaki şey o 8haftanın görevlerinin hepsini yapmak uzun sürermi sınavlar başlıyor 15 şubatta ben ise ayın 1 inde gelicem turkiyeye yani 15 gün olucak sınavların başlamasına az çok bitirebilirmiyim görevleri günde 1 2 saat oynasam?Ne demek kafanda soru kaldıysa cevaplayayım.