Alacağım yatırımlık skin ya da kasa önerin var mics2 çıktıktan sonra zam gelebilir bence hemen al seçkini
Hocam şöyle 150 200 TL lik yatırım düşünüyorum bu fiyat bandında onerdigin var mıtek yükselen kasalar özellikle eldiven kasası. Diğerleri fazla yükselmiyor
Anladım teşekkürlerHocam skinleri vs detaylı bilmiyorum fakat bu ara ne alırsan al sürekli fiyatları yükseliyor
Seçkine zaten zam gelmedi mi 25₺ civarındacs2 çıktıktan sonra zam gelebilir bence hemen al seçkini
https://store.steampowered.com/app/730/CounterStrike_Global_Offensive/?l=turkish buradan alınırsa 250 tl oyuna girip oyun içi alınırsa 275 tl biraz saçmaSeçkine zaten zam gelmedi mi 25₺ civarında
source 2 çıktıktan sonra operasyon gelecek büyük ihtimal, belki bir ihtimal daha erken de gelebilir paranı operasyona beklet benceHocam şöyle 150 200 TL lik yatırım düşünüyorum bu fiyat bandında onerdigin var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım teşekkürler
tavsiye sadece istersen yine yatırım yap ama yatırdığın şeyleri ya operasyon bittikten sonra sat yada gelmeden sat çünkü operasyon gelince fiyatlar düşüyorHocam operasyon gelince bu posta yazarım yine
Tamamdir hocam sağolun operasyon ne zaman geliyortavsiye sadece istersen yine yatırım yap ama yatırdığın şeyleri ya operasyon bittikten sonra sat yada gelmeden sat çünkü operasyon gelince fiyatlar düşüyor
hayır uzun zamandır 250tlSeçkine zaten zam gelmedi mi 25₺ civarında
bence eldiven kasası alınabilirHocam şöyle 150 200 TL lik yatırım düşünüyorum bu fiyat bandında onerdigin var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım teşekkürler