Neler Yeni

CSGO TN ve İPS monitör arasında kaldım.

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
TN panel harici hiç bir panel gerçek (GTG) tepki süresini vermez en azından şuanda. VA ve IPS panellerde yazan 1ms tepkime süresi (MPRT) olarak geçer. Ancak bu aradaki gecikme 4ms lere çıkmadıkça fark edilmez. Eğer sadece fps competitive tarzı oyunlar oynuyorsan TN panel tercih edilebilir. Bu site yardımcı olabilir. /https://displaylag.com/gaming-monitor-database/
Teşekkür ederim hocam. Galiba TN panelde karar kılıcam. Çünkü sadece oyun oynuyorum ve sadece tek oyun oynarım, taş çatlasın csgo dışında belki ikinci bir oyun. Tamam tn panelin renkleri ips göre kötü ama milletin dediği gibi bedava versen alınmaz diyecek kadar da kötü değildir herhalde.

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
tn paneller eski cazibesi yok artık, ips panellerde oyunlarda iyi performans veriyor.sade ben csgo tarzı oyun oynarım diyorsan tn al ana ben hikayeli oyunda çok oynar dizi filmde izlerim diyorsan tn bakma.

bykn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
beykan
Renk skalası cd düşük ve teknolojik donanım bakımından eski TN paneller öyle. Lakin şu anda TN panellerdeki parlaklık renk oranı 350 400 cd kadar çıkmış durumdalar. Takibi bir VA IPS paneldeki kontrast renk kalitesini alamazsın ama TN paneldeki alacağın ms tepkime süresini de hiç bir IPS VA panelde alamazsın en azından şu andaki teknolojiyle. Zowie xl2546 çok iyi bir monitör TN panel ve 240hz sınıfında. Onun haricinde 240 hz bir monitör bakıyorsan asusun XG248 yada XG258 modellerine bakabilirsin.

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
tn paneller eski cazibesi yok artık, ips panellerde oyunlarda iyi performans veriyor.sade ben csgo tarzı oyun oynarım diyorsan tn al ana ben hikayeli oyunda çok oynar dizi filmde izlerim diyorsan tn bakma.
Sadece oyun oynayacağım hocam. Dizi film senede bir izlerim. Csgo ve belki Knight online tarzı bir mmoprg oynarım. Nerdeyse yaklaşık 5 senedir csgo oynuyorum. Rekabetçiyim yani o yüzden tn daha yakınlaştı gibi. Ama TN panrl dediğiniz kadar rezil rüsva mı herkes o kadar çok kötülüyor ki bedava versen almam diyenler var. Nvidia ayarlarından ve monitor den renkleri ayarlasak pek fark olmaz herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,084
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom