CSGO vs Valorant

Efe_Tkn

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
788
CSGO vs Valorant

CSGO - leri
csgo hile kaynıyor ve boş vac yediğini idda edenlerle kaynıyor ve vac koruması yok birsürü hile vac yedirmiyor

VALORANT - leri
tepme bulutlara çıkıyor csgo ve paladinsi harmanlamışlar özel güçler saçma desek az kalır

CSGO + ları
grafikleri güzel hep güncelleniyor mantıklı oynanış rütbe atlama oyuna bağlıyor ve sarıyor

VALORANT + ları
Paladinsle csgoyu karıştırıp oynamak isteyenler için güzel grafikleri hoş karakter açma özelliği ile oyuna bağlıyor ve sarıyor

ikisi arasından birini seçmem gerekirse valorant

valoranta 8/10

csgoya 7/10

sizin düşünceleriniz neler ?

Ikiside güzel oyunlar tek ortak yanları fps oyunu olması bence

CSGO vs Valorant

CSGO - leri
csgo hile kaynıyor ve boş vac yediğini idda edenlerle kaynıyor ve vac koruması yok birsürü hile vac yedirmiyor

VALORANT - leri
tepme bulutlara çıkıyor csgo ve paladinsi harmanlamışlar özel güçler saçma desek az kalır

CSGO + ları
grafikleri güzel hep güncelleniyor mantıklı oynanış rütbe atlama oyuna bağlıyor ve sarıyor

VALORANT + ları
Paladinsle csgoyu karıştırıp oynamak isteyenler için güzel grafikleri hoş karakter açma özelliği ile oyuna bağlıyor ve sarıyor

valoranta 8/10

csgoya 7/10

Bence test etmedim fakat valorant daha iyi görünüyor ve yeni
Csgo da hala oynanır

Valorantta özel güç olması saçma değil hatta oyunun eğlencesi o bence ve oyunun bir hikayesi var.

cs go hileyi çözmediği sürece benden puan alamaz arada eşya düşürmek için oynuyorum artık soğudum oyundan. valorant ise overwatch gibi oynamayı da düşünmüyorum . ultiler skiller falan ama riot gamesin 10 yıldır lolde dengeleme yapmayı beceremediğini düşünürsek bunda da metalaşma çok fazla olacaktır. (800k zedciler dolar ordaki benzer bi isimde hero vardı xD) kısaca valorantın önü emmeğe saygı göstermesi sayesinde çok açık cs ye göre nişangah bile valoranttan sonra eklendi.bir şirket bu kadar duyarsız davranamaz oyuncularına yoksa sömürüye dönüştürüyoruz işte item versin ne halt ederse etsinde yatırdığım parayı kurtarayım

bence sönücek ki söndü bile

ben önceden cs oynuyodum ve oyundan çok fazla sıkılmıştım neredeyse hep aynıydı güncellemede gözle görülür değişmeler azdı valoranta geçtim ve baya sarıyor ve bence çok güzel bir oyun

21 senelik oyun ile daha yeni çıkmış bir oyun karşılaştırılıyorsa kazananı zaten bellidir. CS:GO açık ara daha iyi bence.

CSGO vs Valorant

CSGO - leri

VALORANT - leri

CSGO + ları

VALORANT + ları

valoranta 8/10

csgoya 7/10

İkisini de oyna

CSGO > Valorant

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,827
Üyeler