Düzelmiyor önceden yapmıştım.Dosya doğrulaması yapın
Grafik ayarlarını sıfırlamayı deneyelim?Düzelmiyor önceden yapmıştım.
Deneyebilirim ama nadir olduğu için ne zaman düzeldiğini tam olarak anlayamam. FreeSync açık o yüzden mi acaba?Grafik ayarlarını sıfırlamayı deneyelim?
Freesync kapayıp konsola fps_max 200 komutunu yazın belki ondandırDeneyebilirim ama nadir olduğu için ne zaman düzeldiğini tam olarak anlayamam. FreeSync açık o yüzden mi acaba?
Freesync kapayıp FPS sabitleyin düzelmez ise buraya tekrar yazın hocamArkadaşlar sadece CSGO oynarken nadiren çok kısa bir süreliğine(saliselik) siyah ekran olup geliyor neden? Diğer oyunlarda olmuyor.
FreeSync açık olsa bile monitörüm 75HZ olduğu için fps max 75 yapıp kullanıyorum. Ayrıca çok nadir geliyor o yüzden hızlı cevap vermem olanaksız.Freesync kapayıp FPS sabitleyin düzelmez ise buraya tekrar yazın hocam
Hocam kullandığınız görüntü aktarma kablosunda Bir problem olabilir mi?FreeSync olması düşük bir ihtimal ama denemeye değer. Umarım düzelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
FreeSync açık olsa bile monitörüm 75HZ olduğu için fps max 75 yapıp kullanıyorum.
Hayır. Sadece CSGO da oluyor bu sorun.monitör kablosunda dönüştürücü mü kullanıyorsunuz
Sadece CSGO da olduğu için pek sanmıyorum. Call Of Duty Warzone oynarken bile böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım.Hocam kullandığınız görüntü aktarma kablosunda Bir problem olabilir mi?
Garip bir sorunHayır. Sadece CSGO da oluyor bu sorun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece CSGO da olduğu için pek sanmıyorum. Call Of Duty Warzone oynarken bile böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım.