CSGOda Mikrofon Çalışmıyor!

tectec78

80+
Reaksiyon skoru
146
Arkadaşlar merhaba,
Mikrofonu çalıştırmak adına yaptığım adımları söyleyeyim,
1-)Başlat->Ayarlar->Gizlilik->Mikrofon sekmeklerine tıkladım ve tüm uygulamalara izin ver dedim.
2-)CSGO'nun kendi ayarlarından Klavye ayarlarına gelip mikrofon tuşu atadım ve baskonuş özelliğini falan aktif ettim.
3-)Kulaklığım IPhone kulaklığı laptopda oynarkende bu kulaklıkla oynuyordum ve laptopumun kulaklık girişine takıyordum "mikrofon girişinde hiç bir şey takılı olmamasına rağmen" hem oyun sesleri bana geliyordu hemde karşı tarafa mikrofon ile konuşabiliyordum dğer oyuncularla yani. Şimdi ama masaüstüne geçince bütün güncellemelerim herşeyim tam olmasına rağmen aynı şekilde kulaklık girişine giriyorum oyun sesleri ve karşının mikrofon sesleri bana geliyor fakat benim sesim onlara gitmiyor lütfen yardım edin dünden beri bununla upraşıyorum

Arkadaşlar merhaba,
1-)Başlat->Ayarlar->Gizlilik->Mikrofon sekmeklerine tıkladım ve tüm uygulamalara izin ver dedim.
2-)CSGO'nun kendi ayarlarından Klavye ayarlarına gelip mikrofon tuşu atadım ve baskonuş özelliğini falan aktif ettim.
3-)Kulaklığım IPhone kulaklığı laptopda oynarkende bu kulaklıkla oynuyordum ve laptopumun kulaklık girişine takıyordum "mikrofon girişinde hiç bir şey takılı olmamasına rağmen" hem oyun sesleri bana geliyordu hemde karşı tarafa mikrofon ile konuşabiliyordum dğer oyuncularla yani. Şimdi ama masaüstüne geçince bütün güncellemelerim herşeyim tam olmasına rağmen aynı şekilde kulaklık girişine giriyorum oyun sesleri ve karşının mikrofon sesleri bana geliyor fakat benim sesim onlara gitmiyor lütfen yardım edin dünden beri bununla upraşıyorum
pc in tek jack uzerinde calismiyordur buyuk ihtimal tek jack girisini ikili jack girisi alarak cevir seste gelir mikrofonuda kullana bilirsin

PC in tek jack uzerinde calismiyordur buyuk ihtimal tek jack girisini ikili jack girisi alarak cevir seste gelir mikrofonuda kullana bilirsin
nasıl bir şey o link varmı kaliteli bir şey biliyormusun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ses kalitesini bozarmı öyle yapıbnca

benim pc de oyleydi ama daha once tek jackla kullanacam icin ses karsilastirmasi yapamiyorum malesef ses kalitesi bozulurmu bilmiyorum

benim PC de oyleydi ama daha once tek jackla kullanacam icin ses karsilastirmasi yapamiyorum malesef ses kalitesi bozulurmu bilmiyorum
senin masaüstünde kasanın ön tarafında kulaklık ve mikrofon girişi varmıydı

Bazen ses ayarlarında değişiklik yapınca veya kulaklığı takıp çıkarınca ses gelmiyo. Ben oyunu kapatıp açınca düzeliyordu. Bi denersiniz olmadı

Bazen ses ayarlarında değişiklik yapınca veya kulaklığı takıp çıkarınca ses gelmiyo. Ben oyunu kapatıp açınca düzeliyordu. Bi denersiniz olmadı
evet kulkalığı takıp cıkarınca ses gelmiyor kapatıp açılınca düzeliyor fakat mşkrofon bir türlü çalışmadı anlamadım çok gerildim pc 14000 TL'ye yakın para yatırdım ama mic çalışmıyor :DD::D:D bugun birdaha denicem olmadı mikrofon ve kulaklığı birleştiren aparattan alcam yani napıyım olmazsa inşallah onla olur ya

evet kulkalığı takıp cıkarınca ses gelmiyor kapatıp açılınca düzeliyor fakat mşkrofon bir türlü çalışmadı anlamadım çok gerildim PC 14000 TL'ye yakın para yatırdım ama mic çalışmıyor :DD::D:D bugun birdaha denicem olmadı mikrofon ve kulaklığı birleştiren aparattan alcam yani napıyım olmazsa inşallah onla olur ya
birde yeni pc de olmus alla allah anakart tam adi ne

senin masaüstünde kasanın ön tarafında kulaklık ve mikrofon girişi varmıydı
evet ama calismiyor eski kasa

benimki dandik bir kablo

birde yeni PC de olmus alla allah anakart tam adi ne

evet ama calismiyor eski kasa

benimki dandik bir kablo
anakartim ASUS TUF B450-Pro Gaming

Arkadaşlar merhaba,
çünkü laptopun kendi micini kullanıyordur bir adaptör al mikrofon ve kualklığı bibirinden ayıran

çünkü laptopun kendi micini kullanıyordur bir adaptör al mikrofon ve kualklığı bibirinden ayıran
ya da pc ye o kadar para verdiysen kulaklığa da verirsin bence onlarda ztn oluyor mici ve kulaklığı ayıran şey

ya da PC ye o kadar para verdiysen kulaklığa da verirsin bence onlarda ztn oluyor mici ve kulaklığı ayıran şey
hem daha iyi ses kasarsın arctis3 öneririm ben onu 300küsüre aldıydım şuan kaç bilmiyom ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,398
Üyeler
190,563
Son üye
piedra
Geri