Sal gitsin hocam konu circlejerk evrimini tamamlamış artık bir şey anlatılmaz.3 gün dediğiniz cuma akşamı düşmüştü. 1 saat sonra mı kargoya verecekti. Diğer günler hafta sonu cumartesi-pazar zaten bu kadar mükemmeliyetçi olmayın.
Bütçen ne ?Deli oldum ne 2.el var ne sıfır indirime giriyor. Şaka gibi.
Ben gece 12den sonra almıştım kargoya verildi dün.Cuma günü 2050 TL ye indirime düştüğünde alanlardan ürünü kargoya verilen oldu mu arkadaşlar? 3 gün oldu hala kargoya bile verilmedi. Kargo hazır verilmeyi bekliyor diyor.
Aynı gece sipariş verdiğim başka sitedeki anakart Cumartesi kargoya verildi , bugün 12.30 da elime ulaştı.
Adamlar Japonyadan , Adanaya 4,5 günde kargo gönderiyor bunlar yatgel yat osman
Gidip Tokat'tan göndermişler. Ben ise İstanbul'dayım. Ne kadar saçma. Oysa İstanbul'da bir sürü şubede zaten vardı ürün. Niye gidip Tokat'tan gönderiyorlar ki.Ben gece 12den sonra almıştım kargoya verildi dün.
klasik türk şirketleriCuma günü 2050 TL ye indirime düştüğünde alanlardan ürünü kargoya verilen oldu mu arkadaşlar? 3 gün oldu hala kargoya bile verilmedi. Kargo hazır verilmeyi bekliyor diyor.
Aynı gece sipariş verdiğim başka sitedeki anakart Cumartesi kargoya verildi , bugün 12.30 da elime ulaştı.
Adamlar Japonyadan , Adanaya 4,5 günde kargo gönderiyor bunlar yatgel yat osman
Gelde bunu konudaki kendini bilmezlere anlatBir ürünü kargoya veremeyecek kadar acizlermiş vatan bilgisayar ve kargo firmaları cmt günü çalışıyor çok rahat verebilirler ya bilmiyorum cidden geçen newegg'den ekran kartı aldık cuma akşamıydı 3 saat sonra DHL kargoya verdiler salı sabahı elimizdeydi ta amerikadan 3 günde geldi ne diyeyim bilmem ki
Bütçem şu an 1000. Biraz daha biriktireceğimBütçen ne ?
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan. Stok fanin resminide atarmisin. Yeni nesil mi eskisi mi var.Bütçem şu an 1000. Biraz daha biriktireceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim ki geldi arkadaşlar.Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun ,1000 bütçe biraz sıkıntı malesef.Bütçem şu an 1000. Biraz daha biriktireceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim ki geldi arkadaşlar.Alıntıyı görüntüle
Asrock geldi , güzelmiş baya wifi kartını cikarirsan 3 M2 girişi var. Wifili kullanırsan 2 M2 SSD girişi var. 2 RGB 2 argb girişi var 4 ram slotu. Felan. ATX e göre pek bir özelliği kısılmış gibi durmuyor.Hayırlı olsun ,1000 bütçe biraz sıkıntı malesef.
Yine de ATX’in tadı başka ,bütçe biraz yüksek olsa salardım benim torpedoyu sana ama özellikleri baya iyiymiş beğendim.Asrock geldi , güzelmiş baya wifi kartını cikarirsan 3 M2 girişi var. Wifili kullanırsan 2 M2 SSD girişi var. 2 RGB 2 argb girişi var 4 ram slotu. Felan. ATX e göre pek bir özelliği kısılmış gibi durmuyor.