Neler Yeni

Cumhurbaşkanı adayınız kim?

hocam yanlış anlamayın ama kimse erbakan hocamızın yerini tutamaz,
Biliyorum zaten öyle ben kendi fikrimi söyledim Erbakan hoca çok iyi biri milli görüşçü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Necmettin Erbakan'ın yerini tutacak biri olduğunu hiç sanmıyorum Temel Karamollaoğlunun.

Hatta şöyle düzeltiyim, Necmettin Erbakan'ın yerini tutabilecek siyasetçi şuan yok.
Biliyorum zaten öyle ben kendi fikrimi söyledim Erbakan hoca çok iyi biri milli görüşçü

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit

Temel Karamollaoğlu çok iyi biri bence konuşması ve bilgeliği ayrıca milli görüşü çok iyi bence Necmettin Erbakan ın yerini tutuyor
1632854282511.png

Necmettin Erbakan'a denk kimse yok bence şu an. Ayrıca bu oy oranı ile mümkün değil.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Alıntıyı görüntüle
Necmettin Erbakan'a denk kimse yok bence şu an. Ayrıca bu oy oranı ile mümkün değil.
En azından Temel Karamollaoğlu Peronçekten çok oy almış ayrıca şuan benle birlikte Saadet partisinin Türkiye geneli 700 bin üyesi var

Büyük ihtimalle bu seçim de biraz daha yükselicektir oy oranı ancak %2 geçiceğini bile düşünmüyorum.
Önümüzdeki dönemlerde yüzde 2 yi geçebilir

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
En azından Temel Karamollaoğlu Peronçekten çok oy almış ayrıca şuan benle birlikte Saadet partisinin Türkiye geneli 700 bin üyesi var

Önümüzdeki dönemlerde yüzde 2 yi geçebilir
700.000 Üyesi var ancak bunun kaçı oy vericek belli değil ki.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Sokak röportajlarını takip edenler bilir, maalesef ülkede oy vermek istemeyen/kararsız olan çok fazla vatandaş var. Oy oranı olarak parti'den %60 bile çıkmaz diye düşünüyorum.

Ben
Ve en az 250 bin kişi rahat saadet partisine oy veriyor vatan partisinin Türkiye geneli toplam 20 bin seçmeni var

Sokak röportajlarını takip edenler bilir, maalesef ülkede oy vermek istemeyen/kararsız olan çok fazla vatandaş var. Oy oranı oalrak parti'den %80 bile çıkmaz diye düşünüyorum.
vatan partisinin Türkiye geneli toplam 20 bin seçmeni var en azından saadet partisinin seçmeni daha fazla buda iyi bir şey

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Ben

Ve en az 250 bin kişi rahat saadet partisine oy veriyor vatan partisinin Türkiye geneli toplam 20 bin seçmeni var

vatan partisinin Türkiye geneli toplam 20 bin seçmeni var en azından saadet partisinin seçmeni daha fazla buda iyi bir şey
Knk ondan bundan iyi olsa ne olacak? Seçilmesinin imkansız olduğunu hepimiz biliyoruz. Saadet Partisi için X-Y Partisinden fazla demek mantıksız.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Knk ondan bundan iyi olsa ne olacak? Seçilmesinin imkansız olduğunu hepimiz biliyoruz. Saadet Partisi için X-Y Partisinden fazla demek mantıksız.
Millet vekili sokabilirse meclise daha ne istesin yeterli olucaktır bence.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Benim Adayım Bir Başa Gelse Kim Bilir Neler Olur. :D
2b55d20a56b0072f34a1f68ac5bdcf48.jpg

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Millet vekili sokabilirse meclise daha ne istesin yeterli olucaktır bence.
Evet katılıyorum

Ben oyumu baraj altı kalan partilere kullanmak istiyorum

Yani saadet partisine

Top Bottom