Cirilla
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Gerald İyidir Ama Johnny Alır.Karşısında bu varken hiç şansı yok dostum..
Alıntıyı görüntüle
Gerald İyidir Ama Johnny Alır.Karşısında bu varken hiç şansı yok dostum..
Alıntıyı görüntüle
Tamam kanka kullaanbilirsin. Kullanmazsın diye bir şey demedim ki .d İsteyen istediğine verebilirBen oyumu baraj altı kalan partilere kullanmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani saadet partisine
Zaten kullanacağımTamam kanka kullaanbilirsin. Kullanmazsın diye bir şey demedim ki .d İsteyen istediğine verebilirmalum kişiye verene boydan
Mesaj mı kasıyon knk? Tamam diyorum sende tamam diyorsun, fazla göze batıyorsun böyle.@DJ. Mic Check neden gülücük attınız kendi fikrimi belirttim
Zaten kullanacağım
Gülesim geldi, güldüm.@DJ. Mic Check neden gülücük attınız kendi fikrimi belirttim
Zaten kullanacağım
Çay atmayacaksa istifa etsinBizim Sınıftaki arda okul başkanı seçilirse havuz yaptırcak dfjhdh
Benim adayımı foruma üye olmayanlar bile biliyor artık.
HaklısınBenim adayımı foruma üye olmayanlar bile biliyor artık.
Bol acılı çiğköfteArkadaşlar Cumhurbaşkanı adayınız kim ben söylüyorum Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi.
Aynen herkes biliyor dememe bile gerek yok ama yine de söyleyeyim.Benim adayımı foruma üye olmayanlar bile biliyor artık.
Yeni iktidar gelirse Abdullah Gül'ün eli kolu bağlı olacak .Şu an aşırı güç var bir kişinin elinde bunu yeni iktidar engelleyecektir parlamenter sisteme geçene kadarNeden Abdullah Gül olmasın ki .Eğer ki iktidar değişirse parlamenter sisteme geri donulecek bu kesin . Donuldugu zaman ise baskabakin rolü daha büyük . Ekrem ve mansurdan biri secilse İstanbul ve Ankara gibi büyük iller açıkta kalacak .Abdullah Gül'ün hem tecrübesi var hem de sağdan oy alabilecegini düşünüyorum . başbakanı da Meral mi kilicdar mi veya başka bir aday olur orayı zmaani geldiğinde tartisiiriz ama hemen parlamenter sisteme gecemeyiz bunu bilin