Neler Yeni

Cumhurbaşkanı adayınız kim?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Ben oyumu baraj altı kalan partilere kullanmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani saadet partisine
Tamam kanka kullaanbilirsin. Kullanmazsın diye bir şey demedim ki .d İsteyen istediğine verebilir
malum kişiye verene boydan

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Boş koltuk

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
mhipt6mts4k71.jpg

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,156
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Sami Järvi

80+ Silver
Neden Abdullah Gül olmasın ki .Eğer ki iktidar değişirse parlamenter sisteme geri donulecek bu kesin . Donuldugu zaman ise baskabakin rolü daha büyük . Ekrem ve mansurdan biri secilse İstanbul ve Ankara gibi büyük iller açıkta kalacak .Abdullah Gül'ün hem tecrübesi var hem de sağdan oy alabilecegini düşünüyorum . başbakanı da Meral mi kilicdar mi veya başka bir aday olur orayı zmaani geldiğinde tartisiiriz ama hemen parlamenter sisteme gecemeyiz bunu bilin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden Abdullah Gül olmasın ki .Eğer ki iktidar değişirse parlamenter sisteme geri donulecek bu kesin . Donuldugu zaman ise baskabakin rolü daha büyük . Ekrem ve mansurdan biri secilse İstanbul ve Ankara gibi büyük iller açıkta kalacak .Abdullah Gül'ün hem tecrübesi var hem de sağdan oy alabilecegini düşünüyorum . başbakanı da Meral mi kilicdar mi veya başka bir aday olur orayı zmaani geldiğinde tartisiiriz ama hemen parlamenter sisteme gecemeyiz bunu bilin
Yeni iktidar gelirse Abdullah Gül'ün eli kolu bağlı olacak .Şu an aşırı güç var bir kişinin elinde bunu yeni iktidar engelleyecektir parlamenter sisteme geçene kadar

Top Bottom