Elektronikel
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Başkan olursam sokak yarışları serbest supra alanlaradan wergi yok
Başkan olursam sokak yarışları serbest supra alanlaradan wergi yok
başkan seçilirken bizede dedi sınıf başkanı seçilirken yapmadı ben olsam bimden şu poşet çay alım fırlatırdım vallaBizimki çay ısmarlayacaktı yapmadı hocam inanmayın.
Bence Saadet Partisi ülkeyi çok iyi yönetir ben oyumu saadet partisinden yana kullanıyorum Temel Karamollaoğlu Cumhurbaşkanı adayımdırÜlkeyi adam akıllı yöneticek biri yok diye düşünüyorum. Kim gelirse gelsin yönetemicek bence.
Pek sanmıyorum. Eğer Prof. Dr. Necmettin Erbakan olsaydı kesinlikle verirdim. Ben şuan için iyi yönetebilecek biri olduğunu sanmıyorum.Bence Saadet Partisi ülkeyi çok iyi yönetir ben oyumu saadet partisinden yana kullanıyorum Temel Karamollaoğlu Cumhurbaşkanı adayımdır
Kendim olabilsem,kendime verirdim.
Temel Karamollaoğlu çok iyi biri bence konuşması ve bilgeliği ayrıca milli görüşü çok iyi bence Necmettin Erbakan ın yerini tutuyorPek sanmıyorum. Eğer Prof. Dr. Necmettin Erbakan olsaydı kesinlikle verirdim. Ben şuan için iyi yönetebilecek biri olduğunu sanmıyorum.
Necmettin Erbakan'ın yerini tutacak biri olduğunu hiç sanmıyorum Temel Karamollaoğlunun.Mesaj otomatik birleştirildi:
Temel Karamollaoğlu çok iyi biri bence konuşması ve bilgeliği ayrıca milli görüşü çok iyi bence Necmettin Erbakan ın yerini tutuyor
Hatta şöyle düzeltiyim, Necmettin Erbakan'ın yerini tutabilecek siyasetçi şuan yok.Necmettin Erbakan'ın yerini tutacak biri olduğunu hiç sanmıyorum Temel Karamollaoğlunun.
hocam yanlış anlamayın ama kimse erbakan hocamızın yerini tutamaz,Mesaj otomatik birleştirildi:
Temel Karamollaoğlu çok iyi biri bence konuşması ve bilgeliği ayrıca milli görüşü çok iyi bence Necmettin Erbakan ın yerini tutuyor