Yeni Dünya düzenine hizmet ettiği için böyle bir şey demesi beklenen bir şeydi zaten. Tüm Dünya'da göçmenlere ayrıcalıklar vs. tanınıyor kasıtlı olarak. Tek Dünya devleti için.Erdoğan: Mültecilere ev sahipliğine aynen devam edeceğiz
www-gazeteduvar-com-tr.cdn.ampproject.org
Maalesef o sırada bağzı devletler yok olacak içimden bir ses bunlardan biri Türkiye diyorYeni Dünya düzenine hizmet ettiği için böyle bir şey demesi beklenen bir şeydi zaten. Tüm Dünya'da göçmenlere ayrıcalıklar vs. tanınıyor kasıtlı olarak. Tek Dünya devleti için.
Normal yaşasalar kimsenin umurunda olmazlar ama iki de bir çocuk yapıp daha sonra binlerce lira destek alıyorlar. Bir sürü ayrıcalıkları var. İlkokulun birine gittim Suri destek ayrıcalığı diye kalem veriyorlardı gittim ben aldım kalemler 20-30 liradan başlıyor diye. Bir de din kardeşimiz diyorlar daha hiçbir suriyi cuma namazında görmedim. 11 Eylül tarihinde attığım durum yazısına bak bir de böyleleri var.Yeni Dünya düzenine hizmet ettiği için böyle bir şey demesi beklenen bir şeydi zaten. Tüm Dünya'da göçmenlere ayrıcalıklar vs. tanınıyor kasıtlı olarak. Tek Dünya devleti için.
Allah rızası için bilmediğin konular hakkında yorum yapma sen yazılım sektöründen devam et yunanistan gelen göçmenleri Türkiyeye geri gönderiyor. Ayrıca alanlarda belli bir sayıda ve niteliklileri alıyorlar vasıfsızları bize yolluyorlarYeni Dünya düzenine hizmet ettiği için böyle bir şey demesi beklenen bir şeydi zaten. Tüm Dünya'da göçmenlere ayrıcalıklar vs. tanınıyor kasıtlı olarak. Tek Dünya devleti için.
THKRTHRTEŞPĞLERFEWFOPKWEFEDWQEKDOEWPFKERLGERPĞGLRLETGPWERĞPGLEWĞPGLEĞPWYeni Dünya düzenine hizmet ettiği için böyle bir şey demesi beklenen bir şeydi zaten. Tüm Dünya'da göçmenlere ayrıcalıklar vs. tanınıyor kasıtlı olarak. Tek Dünya devleti için.
İşin garip yanı gariban edebiyatı yapmaya devam etmeleri. Kreş vs. o seviye sınıflar, okullar, olsun çocukları kandırıp destek olmaları için bağış ıvır zıvır açıyorlarmış yuh yani gözünüz doysun. Adamların ekonomiden sağlık hizmetlerine bedava işlerine gelmeyince okuyacak para yok daha ne diyelim ki...Normal yaşasalar kimsenin umurunda olmazlar ama iki de bir çocuk yapıp daha sonra binlerce lira destek alıyorlar. Bir sürü ayrıcalıkları var. İlkokulun birine gittim Suri destek ayrıcalığı diye kalem veriyorlardı gittim ben aldım kalemler 20-30 liradan başlıyor diye. Bir de din kardeşimiz diyorlar daha hiçbir suriyi cuma namazında görmedim. 11 Eylül tarihinde attığım durum yazısına bak bir de böyleleri var.
Bu konuyu biliyorum ki de söylüyorum. Yeni Dünya düzenini bilenler engellenmezse olacak bazı şeyleri biliyorlar zaten. Karbon ayak izi bahanesi adı altında et yememizden, seyahat özgürlüğümüze kadar kısıtlayacaklar. Cinsel ilişkiye girmemize bile karışacaklar daha da ileriye götürüp.ALLAH rızası için bilmediğin konular hakkında yorum yapma sen yazılım sektöründen devam et yunanistan gelen göçmenleri Türkiyeye geri gönderiyor. Ayrıca alanlarda belli bir sayıda ve niteliklileri alıyorlar vasıfsızları bize yolluyorlar
Yabancı teşviği var şuan bura dahil bir sürü ülkede. Japonya'da da durum aynı. Ldp kasıtlı olarak Tokyodaki Japonları göndermeye çalışıyor. joe biden da yabancı işçi alımı başlattı diye biliyorum. Hepsi kasıtlı. Kaos ve iç isyanlarla vs. devletleri insanların kendi elleriyle yıktırmaya çalışıyorlar. Çoğu ktidar da bu doğrultuda çalışıyor zaten. Hizmet etmeyenlere ise suikast vs. yapılıyor.THKRTHRTEŞPĞLERFEWFOPKWEFEDWQEKDOEWPFKERLGERPĞGLRLETGPWERĞPGLEWĞPGLEĞPW
nerde tanınıyor tam olarak söyler misin? veya kendi ülkesi sefalet içindeyken Suriyelilere bahçeli ev yapma vaadimi desem ?
Alıntıyı görüntüle
Dağlık Karabağ savaşı bile subliminallı be. Ne komplosu? Ayın 9'unda başlıyor ve 11'inde bitiyor (27 Eylül 2020 de başlıyor. 7+2=9 mesela). Lady Gaga savaştan önce 9/11 şarkısı yaptı ve konusu Dağlık Karabağ savaşı:THKRTHRTEŞPĞLERFEWFOPKWEFEDWQEKDOEWPFKERLGERPĞGLRLETGPWERĞPGLEWĞPGLEĞPW
nerde tanınıyor tam olarak söyler misin? veya kendi ülkesi sefalet içindeyken Suriyelilere bahçeli ev yapma vaadimi desem ?
Alıntıyı görüntüle
bizimki işci mi alıyor ?Bu konuyu biliyorum ki de söylüyorum. Yeni Dünya düzenini bilenler engellenmezse olacak bazı şeyleri biliyorlar zaten. Karbon ayak izi bahanesi adı altında et yememizden, seyahat özgürlüğümüze kadar kısıtlayacaklar. Cinsel ilişkiye girmemize bile karışacaklar daha da ileriye götürüp.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yabancı teşviği var şuan bura dahil bir sürü ülkede. Japonya'da da durum aynı. Ldp kasıtlı olarak Tokyodaki Japonları göndermeye çalışıyor. joe biden da yabancı işçi alımı başlattı diye biliyorum. Hepsi kasıtlı. Kaos ve iç isyanlarla vs. devletleri insanların kendi elleriyle yıktırmaya çalışıyorlar. Çoğu ktidar da bu doğrultuda çalışıyor zaten. Hizmet etmeyenlere ise suikast vs. yapılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dağlık Karabağ savaşı bile subliminallı be. Ne komplosu? Ayın 9'unda başlıyor ve 11'inde bitiyor (27 Eylül 2020 de başlıyor. 7+2=9 mesela). Lady Gaga savaştan önce 9/11 şarkısı yaptı ve konusu Dağlık Karabağ savaşı:
Vasıflı olup olmamasının önemi yok göç planında. Ülkenin ayaklanıp karışması için ülkeye yabancıları dolduruyorlar bilerek. İç karışıklık çıkartılabileceği için göç ile.bizimki işci mi alıyor ?
Vasıfsız elemanları alıyorlar onlarda burda kavga çıkartıyor yada gidiyor birilerini tecavüz ediyor.