Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Erdoğan hasta mı?

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
1626953428870.png

Dünyada kaç tane Muhammet Trabzon vardır.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Dünyada kaç tane Muhammet Trabzon vardır.
Yok googleye kullanıcı adını yaz, çıkar kardeşim. Zor bir şey değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Engel atıp geçiyorum, çünkü babanın oğlu gibi savunuyorsun. O ülkesi için hizmet eden birisinden fazlası değil bunları aşmalıyız artık, yurt dışında cumhurbaşkanlarına gram saygı yok. Umurlarında mı, hayır??
Adamın facebook'una gir bak. Akrabalarının profillerine bak, görürsün. AKP'nin %75'ini bunu sülalesi oluşturuyor.

Son düzenleme:

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,991
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,991
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Hakaret ettiği için CİMER'e şikayet ediyorum. Tekrar olsa tekrar şikayet ederim. Bunun benim dinimle ne alakası var? İzlediğim diziyle, animeyle ne alakası var?

Yan hesabınla gelirsin. Sizde hesap bitmez.
Bizim ki AK YOL AK YOL .d

LahmatsuDcr

80+ Silver
Hakaret ettiği için CİMER'e şikayet ediyorum. Tekrar olsa tekrar şikayet ederim. Bunun benim dinimle ne alakası var? İzlediğim diziyle, animeyle ne alakası var?
Hakaret falan yok orada. Ben "cumhurbaşkanı ölsün" de demedim. Sırf yediremediğin için gidip şikayet ediyorsun. Milleti uğraştırmak kolay tabi.

Bu arada sırf şikayeti geri çekmesi için cahil birinden özür dilemem. "Almanya araba üretirken biz ne yapıyorduk?" diyen birisi cahildir. Kimse sorsan "bu adam cahil" der.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Hakaret falan yok orada. Ben "cumhurbaşkanı ölsün" de demedim. Sırf yediremediğin için gidip şikayet ediyorsun. Milleti uğraştırmak kolay tabi.
Ölüm dilemişsin Cumhurbaşkanı için? Sorun yok mu yani? Yediremediğim falan bir durum yok... Söyleminin nereye gittiğinin farkında değilsin. Sosyal medya kimliğiyle, insanlara istediğinizi söyleyebileceğinizi düşünüyorsunuz...

Bu arada sırf şikayeti geri çekmesi için cahil birinden özür dilemem.
Özür dileyip dilememen umurumda değil. CİMER üzerinde, şikayeti geri çekme gibi bir seçenek yok zaten.

"Almanya araba üretirken biz ne yapıyorduk?" diyen birisi cahildir. Kimse sorsan "bu adam cahil" der.
Bunu sorgulamayan cahildir asıl.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Bunu sorgulamayan cahildir asıl.
Evet, ben de gidip kitaplardan baktım ve senin bu profil yorumunun altına sanayi alanında yapılan gelişmeleri yazdım. Bil bakalım kim yorumumu sildi? Hangi cahil ola ki?

Hala okuyup cahilliğinden kurtulmak istersen profilimde var.

Ölüm dilemişsin Cumhurbaşkanı için? Sorun yok mu yani? Yediremediğim falan bir durum yok... Söyleminin nereye gittiğinin farkında değilsin. Sosyal medya kimliğiyle, insanlara istediğinizi söyleyebileceğinizi düşünüyorsunuz...
Orada amacım o değildi ama...
Ülkenin geldiği duruma bak 5 dklık bir form doldurma ile bir insanın zamanını çalmak ne kadar kolay olmuş.

Top Bottom