O zaman rastgele yorum silip burada saçma sapan şeyler yazmayacaksın.
Baktım profiline. İran şahına verilen uçaktan bahsetmişsin. Bende o uçağı üretenlerin başına neler geldiğini anlatmışım. 1925'de Atatürk yaşıyordu ve Vecihi Hürkuş'a, Ankara semalarında uçak uçurduğu için ceza verildi. Ülkeden sürgün edilmeye kadar gönderiliyordu adam... Hezarfen Ahmed Çelebi'yi bir düşün bakalım...
Kötü niyetli ölsün demedim. İzahı olmayan şeyin mizahı olur. Gerçekten ölmesini isteyerek demek isteseydim, "geber de kurtulalım" derdim, ki demedim.
Hocam, ölüm dilemenin iyi niyetlisi olmaz. Her şeyin de mizahı yapılmaz. Bugün, Demirtaş ve Can Dündar için ölüm dileyen twit attım diye, Twitter hesabımı askıya alıyor. İkisi de kötü insan benim gözümde, ölümü hak ediyorlar. Fakat ölüm dilemem sorun oluyor...
"Geber de kurtulalım." demen direkt hakaret sayılıyor zaten. Onu diyecek kadar cahil değilsindir.
Sende biliyorsun, söyleminin yanlış olduğunu. Özür dilesen, Alo 150'yi arayıp şikayetimi kapatmak istediğimi söylerim. Gurur yapıp, özür de dilemiyorsun... Burada geri adım atmalık bir durum yok; yaptığın şey yanlıştı. Yanlışını fark edince özür dilersin, bu kadar basit. Özürü de benden dilemiyorsun zaten, Erdoğan'dan dilemiş oluyorsun.
Ben Atatürk hakkında da kötü konuşanı da, Erdoğan hakkında kötü konuşanı da CİMER'e bildiriyorum. Bazıları gibi ayrım yapmıyorum.