Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Erdoğan hasta mı?

majorw0w

80+ Silver
Ölüm dilemişsin Cumhurbaşkanı için? Sorun yok mu yani? Yediremediğim falan bir durum yok... Söyleminin nereye gittiğinin farkında değilsin. Sosyal medya kimliğiyle, insanlara istediğinizi söyleyebileceğinizi düşünüyorsunuz...

Özür dileyip dilememen umurumda değil. CİMER üzerinde, şikayeti geri çekme gibi bir seçenek yok zaten.

Bunu sorgulamayan cahildir asıl.
Baranim ban yedi 🤣🤣

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Evet, ben de gidip kitaplardan baktım ve senin bu profil yorumunun altına sanayi alanında yapılan gelişmeleri yazdım. Bil bakalım kim yorumumu sildi? Hangi cahil ola ki?

Hala okuyup cahilliğinden kurtulmak istersen profilimde var.
Özellikle senin yorumunu silmedim. Görmedim bile. Trolleme amaçlı profilimi kullananlar vardı, onları kaldırdım.

Orada amacım o değildi ama...
Ülkenin geldiği duruma bak 5 dklık bir form doldurma ile bir insanın zamanını çalmak ne kadar kolay olmuş.
Neydi amacın? Cumhurbaşkanımızın annesi vefat etti, "annesine kavuşmasını diliyorum" demişsin. Astral seyahate mi çıkacak? Nasıl kavuşabilir annesine?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baranim ban yedi 🤣🤣
Hak etmişti.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Özellikle senin yorumunu silmedim. Görmedim bile. Trolleme amaçlı profilimi kullananlar vardı, onları kaldırdım.
O zaman rastgele yorum silip burada saçma sapan şeyler yazmayacaksın.

Neydi amacın? Cumhurbaşkanımızın annesi vefat etti, "annesine kavuşmasını diliyorum" demişsin. Astral seyahate mi çıkacak? Nasıl kavuşabilir annesine?
Kötü niyetli ölsün demedim. İzahı olmayan şeyin mizahı olur. Gerçekten ölmesini isteyerek demek isteseydim, "geber de kurtulalım" derdim, ki demedim.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
O zaman rastgele yorum silip burada saçma sapan şeyler yazmayacaksın.
Baktım profiline. İran şahına verilen uçaktan bahsetmişsin. Bende o uçağı üretenlerin başına neler geldiğini anlatmışım. 1925'de Atatürk yaşıyordu ve Vecihi Hürkuş'a, Ankara semalarında uçak uçurduğu için ceza verildi. Ülkeden sürgün edilmeye kadar gönderiliyordu adam... Hezarfen Ahmed Çelebi'yi bir düşün bakalım...

Kötü niyetli ölsün demedim. İzahı olmayan şeyin mizahı olur. Gerçekten ölmesini isteyerek demek isteseydim, "geber de kurtulalım" derdim, ki demedim.
Hocam, ölüm dilemenin iyi niyetlisi olmaz. Her şeyin de mizahı yapılmaz. Bugün, Demirtaş ve Can Dündar için ölüm dileyen twit attım diye, Twitter hesabımı askıya alıyor. İkisi de kötü insan benim gözümde, ölümü hak ediyorlar. Fakat ölüm dilemem sorun oluyor...

"Geber de kurtulalım." demen direkt hakaret sayılıyor zaten. Onu diyecek kadar cahil değilsindir.

Sende biliyorsun, söyleminin yanlış olduğunu. Özür dilesen, Alo 150'yi arayıp şikayetimi kapatmak istediğimi söylerim. Gurur yapıp, özür de dilemiyorsun... Burada geri adım atmalık bir durum yok; yaptığın şey yanlıştı. Yanlışını fark edince özür dilersin, bu kadar basit. Özürü de benden dilemiyorsun zaten, Erdoğan'dan dilemiş oluyorsun.

Ben Atatürk hakkında da kötü konuşanı da, Erdoğan hakkında kötü konuşanı da CİMER'e bildiriyorum. Bazıları gibi ayrım yapmıyorum.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Baktım profiline. İran şahına verilen uçaktan bahsetmişsin. Bende o uçağı üretenlerin başına neler geldiğini anlatmışım. 1925'de Atatürk yaşıyordu ve Vecihi Hürkuş'a, Ankara semalarında uçak uçurduğu için ceza verildi. Ülkeden sürgün edilmeye kadar gönderiliyordu adam... Hezarfen Ahmed Çelebi'yi bir düşün bakalım...
Vecihi izinsiz uçuş yaptığı için oldu bunlar. Onun uçaklarına sertifika verecek kurumlar ve kişiler ülkemizde yoktu maalesef. O yüzden uçağı uçurması için gereken sertifikayı alamıyordu. O yine de uçurdu, cezasını da aldı. O uçağın üretim yılı da 1934'tür, o zamanlarda Vecihi Hürkuş kendi uçaklarını üretmeye devam ediyordu. Adamı istemeseler ve sevmeseler "Hürkuş" soyadını vermezlerdi. Yarım yamalak şeyler anlatmayın. Kanunlara karşı gelip uçak uçurmak nedir? Kim yapsa cezası olmalıdır. Burası Türkiye Cumhuriyeti, AKP Aile Kongresi değil ki yandaşlara peşkeş çekilsin.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Vecihi izinsiz uçuş yaptığı için oldu bunlar. Onun uçaklarına sertifika verecek kurumlar ve kişiler ülkemizde yoktu maalesef. O yüzden uçağı uçurması için gereken sertifikayı alamıyordu. O yine de uçurdu, cezasını da aldı. O uçağın üretim yılı da 1934'tür, o zamanlarda Vecihi Hürkuş kendi uçaklarını üretmeye devam ediyordu. Adamı istemeseler ve sevmeseler "Hürkuş" soyadını vermezlerdi. Yarım yamalak şeyler anlatmayın. Kanunlara karşı gelip uçak uçurmak nedir? Kim yapsa cezası olmalıdır. Burası Türkiye Cumhuriyeti, AKP Aile Kongresi değil ki yandaşlara peşkeş çekilsin.
Hayatımda gördüğüm en komik savunma argümanı oldu. Hürkuş bunu görse, "Ben niye izin almayı düşünemedim lan?" deyip şaşırırdı.

Hâlâ Hürkuş ve diğerlerine yapılanların hatâ olduğunu söyleyemiyorsun. İdeolojik saplantılarınıza bu kadar gömülü kalmayın.

Saçmalığa bak; devletin kurumu benim mühendislik bilgimi ölçemiyor diye, ben uçak üretemeyecek miyim?

samet4747

80+ Platinum
Yok googleye kullanıcı adını yaz, çıkar kardeşim. Zor bir şey değil.

Adamın facebook'una gir bak. Akrabalarının profillerine bak, görürsün. AKP'nin %75'ini bunu sülalesi oluşturuyor.
Kafasını anladım ben, boşver zırvalasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,201
Üyeler
168,605
Son üye
ckatlet82
Top Bottom