LahmatsuDcr
80+ Silver
Annesine bir an önce kavuşması dileğiyle.
Saray değil, külliye. Saray söylemini fetöcüler çıkardı, siz de sürdürüyorsunuz.Dostlar zaten cumhurbaşkanının hasta olduğu sarayın altında gizli hastanesi olduğu vesaire hep halk arasında konuşuluyordu bugün yaptığı canlı yayında konuşma sırasında uyuyor gibi kalakaldı. Sizce ciddi bir hastalığı mı var yoksa çok çalışmaktan yorgunluktan mı?
Bu anı 7.10 izleyebilirsin
Adminlere raporladım. CİMER üzerinden de ilettim. Sosyal medyadan yazıyorsunuz diye, nefret söylemini yayamayacaksınız.Annesine bir an önce kavuşması dileğiyle.
Her şeyin mizahı olmaz, saçmalamayın. Hastalığın mizahı komik olurmuş...Dostum insanların hastalığıyla ilerde mizah yaparsın bunda sıkıntı yok senin bunu anlaman lazım hastalık kötü buna kimse aksi bir şey diyemez ama hastalığın şakası gayet komik ve eğlenceli olabilir her şeyin mizahi olur
Yanlış anlama ama acıyorum şu hâlinize. Erdoğan hakkında en ufak olumlu bir şey söylesene bile, hemen yaftalanıp linç ediliyorsunuz. Linç edilmemek için, yaptığınız yoruma "(Taraf tuttuğum yok sadece söylemek istedim)" şeklinde bir belirtme yapmak zorunda kalıyorsunuz. Milleti bu duruma sokanlar da muhalifler. Sözde özgürlükçü, demokratik arkadaşlarSanmıyorum yorgunluktan olabilir ben bile 2 saat az uyusam kafamı tutamıyorum (Taraf tuttuğum yok sadece söylemek istedim)
O şikayetten bir şey çıkmaz ama sen burada insanlara cephe aldın tebrikler.Saray değil, külliye. Saray söylemini fetöcüler çıkardı, siz de sürdürüyorsunuz.
Erdoğan'ın hasta olduğu da gizli kapaklı bir şey değil, biliniyor zaten. Gündemi nasıl takip ediyorsanız artık? Az mı anlatıldı, ameliyat masasında baygınken esir alınacaktı diye...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adminlere raporladım. CİMER üzerinden de ilettim. Sosyal medyadan yazıyorsunuz diye, nefret söylemini yayamayacaksınız.
Alıntıyı görüntüle
Her şeyin mizahı olmaz, saçmalamayın. Hastalığın mizahı komik olurmuş...
Özel gereksinimli bireylerle de mizah yap, ortopedik hastalığı olan bireylerle de mizah yap. Bak bakalım, eğleniyor musun?
Yanlış anlama ama acıyorum şu hâlinize. Erdoğan hakkında en ufak olumlu bir şey söylesene bile, hemen yaftalanıp linç ediliyorsunuz. Linç edilmemek için, yaptığınız yoruma "(Taraf tuttuğum yok sadece söylemek istedim)" şeklinde bir belirtme yapmak zorunda kalıyorsunuz. Milleti bu duruma sokanlar da muhalifler. Sözde özgürlükçü, demokratik arkadaşlar
Bir şey çıkıp çıkmaması umurumda değil. Ben tavrımı ortaya koyarım.O şikayetten bir şey çıkmaz ama sen burada insanlara cephe aldın tebrikler.
Engel atıp geçiyorum, çünkü babanın oğlu gibi savunuyorsun. O ülkesi için hizmet eden birisinden fazlası değil bunları aşmalıyız artık, yurt dışında cumhurbaşkanlarına gram saygı yok. Umurlarında mı, hayır??Bir şey çıkıp çıkmaması umurumda değil. Ben tavrımı ortaya koyarım.
Burada Atatürk'e laf edildiğinde de ihbar etmem için beni etiketlediler. Erdoğan'a laf söylenince de aynı şekilde ihbar ederim. Kimse ülkemin Cumhurbaşkanı için ölüm dileyemez.
Bunun için cephe alan varsa, engel atıp geçsin. Umurumda değil.
Babamın oğluymuş... Yahu, şu forumdaki muhalif yorumlarını görmesem inanacağım.Engel atıp geçiyorum, çünkü babanın oğlu gibi savunuyorsun. O ülkesi için hizmet eden birisinden fazlası değil bunları aşmalıyız artık, yurt dışında cumhurbaşkanlarına gram saygı yok. Umurlarında mı, hayır??
Silivri ye gitmek istemediğim için mesajı siliyorum çünkü ülkede adalet yok.Dostlar zaten cumhurbaşkanının hasta olduğu sarayın altında gizli hastanesi olduğu vesaire hep halk arasında konuşuluyordu bugün yaptığı canlı yayında konuşma sırasında uyuyor gibi kalakaldı. Sizce ciddi bir hastalığı mı var yoksa çok çalışmaktan yorgunluktan mı?
Bu anı 7.10 izleyebilirsin
Hakarette var yorumda... Hadi bakalım, yiyorsa yorumu silme. Yarın CİMER'e ihbar edeceğim.İnşallah ölür de ülke büyük bir pislikten kurtulur.
Yarın bunu da bildireceğim. Bugünlük kotam dolmuş@Fevkelade1i bu arkadaşı da cimere bildirmek lazım baya ağır kelimeler kullanmış
Bu kadar kin ve nefret ne bileyim insanlığını kaybetmiş.Hakarette var yorumda... Hadi bakalım, yiyorsa yorumu silme. Yarın CİMER'e ihbar edeceğim.
Yarın bunu da bildireceğim. Bugünlük kotam dolmuş
Alıntıyı görüntüle
Benim dedem 70 yaşında, günlük 10K adımın altında atmiyor. Çok sağlıklı bakiyor kendine. Yaş ile alakalı değil.Adam 67 yaşında normal.