Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Erdoğan hasta mı?

LahmatsuDcr

80+ Silver
Annesine bir an önce kavuşması dileğiyle.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yönetimde kalmasından memnun değilim. Ama saygısızlık kim olursa olsun yapılmamalı. Allah şifasını versin diyelim. Umarım kendisinin hastalığını bahane ederek seçim yapılmadan yerine biri atanmaz.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Dostlar zaten cumhurbaşkanının hasta olduğu sarayın altında gizli hastanesi olduğu vesaire hep halk arasında konuşuluyordu bugün yaptığı canlı yayında konuşma sırasında uyuyor gibi kalakaldı. Sizce ciddi bir hastalığı mı var yoksa çok çalışmaktan yorgunluktan mı?

Bu anı 7.10 izleyebilirsin

Saray değil, külliye. Saray söylemini fetöcüler çıkardı, siz de sürdürüyorsunuz.

Erdoğan'ın hasta olduğu da gizli kapaklı bir şey değil, biliniyor zaten. Gündemi nasıl takip ediyorsanız artık? Az mı anlatıldı, ameliyat masasında baygınken esir alınacaktı diye...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Annesine bir an önce kavuşması dileğiyle.
Adminlere raporladım. CİMER üzerinden de ilettim. Sosyal medyadan yazıyorsunuz diye, nefret söylemini yayamayacaksınız.

tempsnip.png

Dostum insanların hastalığıyla ilerde mizah yaparsın bunda sıkıntı yok senin bunu anlaman lazım hastalık kötü buna kimse aksi bir şey diyemez ama hastalığın şakası gayet komik ve eğlenceli olabilir her şeyin mizahi olur
Her şeyin mizahı olmaz, saçmalamayın. Hastalığın mizahı komik olurmuş...

Özel gereksinimli bireylerle de mizah yap, ortopedik hastalığı olan bireylerle de mizah yap. Bak bakalım, eğleniyor musun?

Sanmıyorum yorgunluktan olabilir ben bile 2 saat az uyusam kafamı tutamıyorum (Taraf tuttuğum yok sadece söylemek istedim)
Yanlış anlama ama acıyorum şu hâlinize. Erdoğan hakkında en ufak olumlu bir şey söylesene bile, hemen yaftalanıp linç ediliyorsunuz. Linç edilmemek için, yaptığınız yoruma "(Taraf tuttuğum yok sadece söylemek istedim)" şeklinde bir belirtme yapmak zorunda kalıyorsunuz. Milleti bu duruma sokanlar da muhalifler. Sözde özgürlükçü, demokratik arkadaşlar :)

Son düzenleme:

samet4747

80+ Platinum
Saray değil, külliye. Saray söylemini fetöcüler çıkardı, siz de sürdürüyorsunuz.

Erdoğan'ın hasta olduğu da gizli kapaklı bir şey değil, biliniyor zaten. Gündemi nasıl takip ediyorsanız artık? Az mı anlatıldı, ameliyat masasında baygınken esir alınacaktı diye...

Adminlere raporladım. CİMER üzerinden de ilettim. Sosyal medyadan yazıyorsunuz diye, nefret söylemini yayamayacaksınız.

Alıntıyı görüntüle

Her şeyin mizahı olmaz, saçmalamayın. Hastalığın mizahı komik olurmuş...

Özel gereksinimli bireylerle de mizah yap, ortopedik hastalığı olan bireylerle de mizah yap. Bak bakalım, eğleniyor musun?

Yanlış anlama ama acıyorum şu hâlinize. Erdoğan hakkında en ufak olumlu bir şey söylesene bile, hemen yaftalanıp linç ediliyorsunuz. Linç edilmemek için, yaptığınız yoruma "(Taraf tuttuğum yok sadece söylemek istedim)" şeklinde bir belirtme yapmak zorunda kalıyorsunuz. Milleti bu duruma sokanlar da muhalifler. Sözde özgürlükçü, demokratik arkadaşlar :)
O şikayetten bir şey çıkmaz ama sen burada insanlara cephe aldın tebrikler.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
O şikayetten bir şey çıkmaz ama sen burada insanlara cephe aldın tebrikler.
Bir şey çıkıp çıkmaması umurumda değil. Ben tavrımı ortaya koyarım.

Burada Atatürk'e laf edildiğinde de ihbar etmem için beni etiketlediler. Erdoğan'a laf söylenince de aynı şekilde ihbar ederim. Kimse ülkemin Cumhurbaşkanı için ölüm dileyemez.

Bunun için cephe alan varsa, engel atıp geçsin. Umurumda değil.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yaşlılıktandır. 67 yaşında adam. Normal.

samet4747

80+ Platinum
Bir şey çıkıp çıkmaması umurumda değil. Ben tavrımı ortaya koyarım.

Burada Atatürk'e laf edildiğinde de ihbar etmem için beni etiketlediler. Erdoğan'a laf söylenince de aynı şekilde ihbar ederim. Kimse ülkemin Cumhurbaşkanı için ölüm dileyemez.

Bunun için cephe alan varsa, engel atıp geçsin. Umurumda değil.
Engel atıp geçiyorum, çünkü babanın oğlu gibi savunuyorsun. O ülkesi için hizmet eden birisinden fazlası değil bunları aşmalıyız artık, yurt dışında cumhurbaşkanlarına gram saygı yok. Umurlarında mı, hayır??

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Engel atıp geçiyorum, çünkü babanın oğlu gibi savunuyorsun. O ülkesi için hizmet eden birisinden fazlası değil bunları aşmalıyız artık, yurt dışında cumhurbaşkanlarına gram saygı yok. Umurlarında mı, hayır??
Babamın oğluymuş... Yahu, şu forumdaki muhalif yorumlarını görmesem inanacağım.

Kafaya bak, yurt dışında Cumhurbaşkanına saygı yokmuş. Bizde saygısız olalım, belki muasır medeniyetler seviyesine erişiriz.

Dalga mı geçiyorsunuz hocam? Fransa Cumhurbaşkanına bakın, saygısızlara n'oluyormuş görürsünüz.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Dostlar zaten cumhurbaşkanının hasta olduğu sarayın altında gizli hastanesi olduğu vesaire hep halk arasında konuşuluyordu bugün yaptığı canlı yayında konuşma sırasında uyuyor gibi kalakaldı. Sizce ciddi bir hastalığı mı var yoksa çok çalışmaktan yorgunluktan mı?

Bu anı 7.10 izleyebilirsin

Silivri ye gitmek istemediğim için mesajı siliyorum çünkü ülkede adalet yok.

Son düzenleme:

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Top Bottom