Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Erdoğan hasta mı?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,143
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Günlük 3-4 saat uyuyormuş. Onunu ile bağlantılı kişiler demişti. Geri kalan saatler ne yapıyor bilmiyorum ama büyük halsizlikliği var. Biraz da olsa kendisine ve ailesine zaman ayırmalı.

2mApoo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Yaşlılık bence normal

123kral14

80+ Silver
Atabilirler. Özgür bir forumdayiz.
Ben yanlış anlamış olabilirim fakat dalga geçiyorsun gibi geldi. Sen ve senin gibiler yüzünden siyaset konusunda hep nötr kaldım. Sebebi ise kendime yakın bulduğum muhalefet partilerine oy verenler çoğunluğun oyuyla cumhurbaşkanı olan insanı linçliyorlar. Anlamadığım şey ise çoğunluğun verdiği oya bakılarak cumhurbaşkanı seçilen bir adam olması. Yani bir mağazaya torpil ile gelen adam olmaması. Diğer seçimi de kazansa çoğunlukla kazanacak. Bu nedenden dolayı istediği alınmaya bir çocuk gibi ağlamayın.

BIGGZ

80+ Bronze
Konuyu açan ortadan kaybolur zaten hemen

yılanı saldı ortadan kayboldu :D

Hadi bakalım şimdi kim kimi boğazlayacak :D

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,143
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ben yanlış anlamış olabilirim fakat dalga geçiyorsun gibi geldi. Sen ve senin gibiler yüzünden siyaset konusunda hep nötr kaldım. Sebebi ise kendime yakın bulduğum muhalefet partilerine oy verenler çoğunluğun oyuyla cumhurbaşkanı olan insanı linçliyorlar. Anlamadığım şey ise çoğunluğun verdiği oya bakılarak cumhurbaşkanı seçilen bir adam olması. Yani bir mağazaya torpil ile gelen adam olmaması. Diğer seçimi de kazansa çoğunlukla kazanacak. Bu nedenden dolayı istediği alınmaya bir çocuk gibi ağlamayın.
Tamam

Top Bottom