2mApoo
80+ Silver
hey hey. sinirli emoji atmayın. Arkadaş sadece kara mizah yaptı.Reisimiz gece gündüz ülkesi için çalışıyor Yorgunluktan olmuştur.
Yorgundur haliyle.
dımı ?
hey hey. sinirli emoji atmayın. Arkadaş sadece kara mizah yaptı.Reisimiz gece gündüz ülkesi için çalışıyor Yorgunluktan olmuştur.
Yorgundur haliyle.
Atabilirler. Özgür bir forumdayiz.hey hey. sinirli emoji atmayın. Arkadaş sadece kara mizah yaptı.
dımı ?
Dedem 68 yaşında benden canlı. Ava gidiyor dağ taş geziyor, sokak lambası takmak için elektrik direklerine çıkıyor (emekli elektrikçi).Adam 67 yaşında normal.
garip bi şekilde üzüldüm.hasta olduğu apaçık bakalım zaman gösterecek
ama knk her bünye aynı deil ki.Dedem 68 yaşında benden canlı. Ava gidiyor dağ taş geziyor, sokak lambası takmak için elektrik direklerine çıkıyor (emekli elektrikçi).
Bu durum normal değil bence.
Ben yanlış anlamış olabilirim fakat dalga geçiyorsun gibi geldi. Sen ve senin gibiler yüzünden siyaset konusunda hep nötr kaldım. Sebebi ise kendime yakın bulduğum muhalefet partilerine oy verenler çoğunluğun oyuyla cumhurbaşkanı olan insanı linçliyorlar. Anlamadığım şey ise çoğunluğun verdiği oya bakılarak cumhurbaşkanı seçilen bir adam olması. Yani bir mağazaya torpil ile gelen adam olmaması. Diğer seçimi de kazansa çoğunlukla kazanacak. Bu nedenden dolayı istediği alınmaya bir çocuk gibi ağlamayın.Atabilirler. Özgür bir forumdayiz.
stockholm sendromugarip bi şekilde üzüldüm.
NOT : onu pek sevdiğim söylenemez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama knk her bünye aynı deil ki.
stockholm sendromu
TamamBen yanlış anlamış olabilirim fakat dalga geçiyorsun gibi geldi. Sen ve senin gibiler yüzünden siyaset konusunda hep nötr kaldım. Sebebi ise kendime yakın bulduğum muhalefet partilerine oy verenler çoğunluğun oyuyla cumhurbaşkanı olan insanı linçliyorlar. Anlamadığım şey ise çoğunluğun verdiği oya bakılarak cumhurbaşkanı seçilen bir adam olması. Yani bir mağazaya torpil ile gelen adam olmaması. Diğer seçimi de kazansa çoğunlukla kazanacak. Bu nedenden dolayı istediği alınmaya bir çocuk gibi ağlamayın.