Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk mühendislerin ürettiği sürücüsüz otobüsü test etti.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
buna vergi yapılır işte

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Onu bunu boşverin bu araç trafiğe nasıl uyum sağlayacak?
Kendi alternatif rotalarını, kaçış planlarını nasıl yapacak.
Tesla otomobillerin yapay zekası önceden kazaları tespit edip en iyi şekilde kazadan uzaklaşmaya başlıyor.

Örneğin olması gereken budur:
Bu ülkenin trafiği hindistandan beter, kazasız, küfür yemeden nasıl gidecek, merak ediyorum.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
saçma sapan bir düşünce, oldu o zaman hiç gelişmesin var olan şeyler ne gerek var değil mi?
Sen gördün mü milletin yararına olan bir şeyi hiç? Bu bizim ne işimize yarıyacak kardeşim? Zaten otobüs kullanmıyor musun sen? Ha biri sürüyor ha auto pilot sürüyor. Demek istediğim şey bu, senin galiba domatesin kilosuna bir tomar para bırakmak hoşuna gidiyor, bahsetmek istediğim şey bu göremiyor musunuz bunları? Sizin için bir sakıncası yoksa benim için de sakıncası yok. Benim tercihim önce rahat yiyecek bir ekmek bulup sonra böyle şeyler yapmak.

Basrii

80+ Bronze
Otopilot, hem de otobüs. Çok zor. Sürücüsüz otobüs yapmak yerine normal otobüsün fiyatlarına baksalar keşke.
sürücüsüz tren var diye biliyorum istanbulda. Metrobüs gibi aynı yoldan devam etse hiç problem olmaz düşüncem.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Ciddiyse komik değilse daha komik, ülke de otobüs mü tükendi hocam. Random atabilir miyim rica etsem çok içimde kalır :D
Bu projeyede laf eden ne biliyim yani :D Burada sürücüsüz otobus yapiyorlar.Ülkede otobus mu tukendi diyorlar.Komiksiniz valla.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Aga ne alakası var milletin çalışıp çalışmamasıyla.İnsanlar çalıştığının karşılığı göremiyolar ekonomi ye değinmeyr zatrn gerek yok yine.
Anlattığımı anlamıyorsunuz devletin başındakiler çalışmıyor, halk adam akıllı çalışmıyor, öğrenciler adam akıllı okumuyor ülkedeki her şey bozuk ve inan bana halk farkına varıp devletin üstüne gitse devlet eğitim sistemini değiştirse ve ülkemizdeki gençlikte çalışsa güzelce okusa inan bana bu ülke ayağa kalkar ama bizim halkımız koyun ve yöneticiler refahına düşkün. O yüzden böyle oldukça bu ülkeden bir şey beklemeyin.

Basrii

80+ Bronze
Sen gördün mü milletin yararına olan bir şeyi hiç? Bu bizim ne işimize yarıyacak kardeşim? Zaten otobüs kullanmıyor musun sen? Ha biri sürüyor ha auto pilot sürüyor. Demek istediğim şey bu, senin galiba domatesin kilosuna bir tomar para bırakmak hoşuna gidiyor, bahsetmek istediğim şey bu göremiyor musunuz bunları? Sizin için bir sakıncası yoksa benim için de sakıncası yok. Benim tercihim önce rahat yiyecek bir ekmek bulup sonra böyle şeyler yapmak.
dedikleriniz ha diyince olucak şeyler değil

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Bu projeyede laf eden ne biliyim yani :D Burada sürücüsüz otobus yapiyorlar.Ülkede otobus mu tukendi diyorlar.Komiksiniz valla.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
sürücüsüz tren var diye biliyorum istanbulda. Metrobüs gibi aynı yoldan devam etse hiç problem olmaz düşüncem.
Trenin dönecek yolu yok yi yalnızca rayların kontrol edilmesi lazım. Otobüste yolcu binecek,inecek, trafiğe girecek, kırmızı ışık ve dur tabelasında duracak üstüne bir de ücret alacak. Çok zor. Umarım olur ama.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
dedikleriniz ha diyince olucak şeyler değil
sana iyi günler daha yanıt atmıyorum sana.

Edit: 11 yıl başbakanlık yapıp 7 veya 8 yıldır aktif olarak cumhurbaşkanlığı yapıyor. Evet bence de ha deyince olacak şeyler değil bunlar çok haklısın sana katılıyorum. Mansur yavaş 1 yıldır belediye başkanı, instagramını atayım icraatlarına bir bak hele :D @Nemo

Ekler

• resim_2021-02-01_173217.png
    resim_2021-02-01_173217.png
    22.7 KB · Hit: 35

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
bu arada şuan otobüsler için otonom sürüş biraz zor togg için geçerli değil ama otobüsünki için pek diyemem

Basrii

80+ Bronze
Trenin dönecek yolu yok yi yalnızca rayların kontrol edilmesi lazım. Otobüste yolcu binecek,inecek, trafiğe girecek, kırmızı ışık ve dur tabelasında duracak üstüne bir de ücret alacak. Çok zor. Umarım olur ama.
arkadaş metrobüs kırmızı ışıkta mı duruyor? kendine ait yolu var tek şerit

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Gören sanacak ülkenin hepsi aç.Evet Türkiyede malesefki fakirlik var ama ekmek bulamıyoruz kadar değil bence bu açlık.Büyük devletlerde de azda olsa bu fakirlik var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,036
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom