Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Reis-i Jumhur çalışıyor be.
Tanrı seni korusun reYizim.
Tanrı seni korusun reYizim.
her şey bedava olacak anca gözü doyar insanlarınGören sanacak ülkenin hepsi aç.Evet Türkiyede malesefki fakirlik var ama ekmek bulamıyoruz kadar değil bence bu açlık.Büyük devletlerde de azda olsa bu fakirlik var.
Her gün ekmek bulamayanlar intihar ediyor, polisler üstlerinin emirlerine(Daha da üstlerinden gelmiş) uymadı diye intihar süsü verdiriliyor. Hiçbir şeyi görmüyorsunuz oto pilotlu otobüse seviniyorsunuz. Diyecek hiçbir şey yok size.Gören sanacak ülkenin hepsi aç.Evet Türkiyede malesefki fakirlik var ama ekmek bulamıyoruz kadar değil bence bu açlık.Büyük devletlerde de azda olsa bu fakirlik var.
güzel film nerde çekilmiş?Her gün ekmek bulamayanlar intihar ediyor, polisler üstlerinin emirlerine(Daha da üstlerinden gelmiş) uymadı diye intihar süsü verdiriliyor. Hiçbir şeyi görmüyorsunuz oto pilotlu otobüse seviniyorsunuz. Diyecek hiçbir şey yok size.
bir şey demiyorum valla çok komiksiniz.Burada büyük emek verilmiş.Milli bir Sürücüsüz Otobüs var.Gidip dediğine bak .Her gün ekmek bulamayanlar intihar ediyor, polisler üstlerinin emirlerine(Daha da üstlerinden gelmiş) uymadı diye intihar süsü verdiriliyor. Hiçbir şeyi görmüyorsunuz oto pilotlu otobüse seviniyorsunuz. Diyecek hiçbir şey yok size.
Çok haklısınız.arkadaş keşke bu konuyu burda açmasaydın bazı düşüncesiz şahıslar gelişmelere bile laf ediyor evet türkiyede vergi çok sanki diğer ülkelerde yokmuş gibi konuşuyorlar ama gidipte devlete yada millete bu ülke için çalışanlara laf edilmez senin ülkenle ilgili şeylere laf edilmez ne güzel hayırlı olsun helal olsun denir adamlar bunun için uğraşıp sonra oturduğu yerden laf atıyor bak ülkede ötöbüs mü tükendi diyen şahıslar var sen buna ne anlatabilirsinki ?
Hepsi 1 gün öncesine ait, film Türkiyede çekilmiş söylediğim gibi, bu yorumdan sonra daha senin gibi bir koyunla muhabbete giremem. Raporla ban da yiyeyim sorun yok bunu yazıyorum ya içim rahat benim. Bak PTT niye kendinden başka indirimli yağ satan şirketlere dava açıyormuş? Hiç araştırdın mı, hayır? Müzisyen neden ölmüş resimden okuyabiliyor musun? Ne gereği var boş konuşmak yerine resim okumanın, parasızlık ve özgür düşüncesi, özgürlüğü ve okulu için pankartla 3 gün ünisinin önüne giden öğrencileri görüyor musun? Hadi 1. haftası olsun bak, şu an karşı binada sniper varmış? Ne gereği var? Kime ne zararı var öğrencilerin? Meyhane demek neden yasak oluyor biliyor musun? Şirket olmadan, vergi vermeden daha fazla para kazanılmasın diye, tüm vergiler az önce bir arkadaş tarafından atıldı buraya git bir oku onları bakayım, kolay mı vergi vermek. Berat Albayrak adlı şahsın atadığı tüm yardımcılar neden görevlerinden aniden alındı biliyor musun? Çünkü hiçbiri ekonomiden gram anlamıyordu, ve orda tek işleri hazineden 3-5 kuruş da biz yiyelim. Var mı daha açık açık burada bu şekilde bağırabilecek. Koyun seni oto pilot otobüsüne bin bu saatten sonra.güzel film nerde çekilmiş?
Bu tarz şeyler ülkenin yararına olan şeyler.Ekonomiyle, milletin yaralarıyla alakalı hiçbir şey yapmayıp araba, otobüs tanıtıp, özel iletişim vergilerine zam getirem. Cumhurbaskani olam.
aynn krdesm cumhurbskn nerden bildiN?
Kardeş saçmalamaya başladın sus istersen bir popo bile bu kadar sallayamaz gel sen bu işe başla elbette maddi sıkıntılar yaşayan insan çok Allah yardım etsin ama polisler intihar süs veriyor ne demek ?Her gün ekmek bulamayanlar intihar ediyor, polisler üstlerinin emirlerine(Daha da üstlerinden gelmiş) uymadı diye intihar süsü verdiriliyor. Hiçbir şeyi görmüyorsunuz oto pilotlu otobüse seviniyorsunuz. Diyecek hiçbir şey yok size.
Kardeş saçmalamaya başladın sus istersen bir popo bile bu kadar sallayamaz gel sen bu işe başla elbette maddi sıkıntılar yaşayan insan çok Allah yardım etsin ama polisler intihar süs veriyor ne demek ?
Koyunsunuz gözünüz hiçbir şey görmüyor, bu saatten sonra oto pilot otobüse binersiniz.Hepsi 1 gün öncesine ait, film Türkiyede çekilmiş söylediğim gibi, bu yorumdan sonra daha senin gibi bir koyunla muhabbete giremem. Raporla ban da yiyeyim sorun yok bunu yazıyorum ya içim rahat benim. Bak PTT niye kendinden başka indirimli yağ satan şirketlere dava açıyormuş? Hiç araştırdın mı, hayır? Müzisyen neden ölmüş resimden okuyabiliyor musun? Ne gereği var boş konuşmak yerine resim okumanın, parasızlık ve özgür düşüncesi, özgürlüğü ve okulu için pankartla 3 gün ünisinin önüne giden öğrencileri görüyor musun? Hadi 1. haftası olsun bak, şu an karşı binada sniper varmış? Ne gereği var? Kime ne zararı var öğrencilerin? Meyhane demek neden yasak oluyor biliyor musun? Şirket olmadan, vergi vermeden daha fazla para kazanılmasın diye, tüm vergiler az önce bir arkadaş tarafından atıldı buraya git bir oku onları bakayım, kolay mı vergi vermek. Berat Albayrak adlı şahsın atadığı tüm yardımcılar neden görevlerinden aniden alındı biliyor musun? Çünkü hiçbiri ekonomiden gram anlamıyordu, ve orda tek işleri hazineden 3-5 kuruş da biz yiyelim. Var mı daha açık açık burada bu şekilde bağırabilecek. Koyun seni oto pilot otobüsüne bin bu saatten sonra.
çok film izlersen öyle olur işte ne olcak.Kardeş saçmalamaya başladın sus istersen bir popo bile bu kadar sallayamaz gel sen bu işe başla elbette maddi sıkıntılar yaşayan insan çok Allah yardım etsin ama polisler intihar süs veriyor ne demek ?
Boğaziçinde olan eylemlerde rol alanlar genellikle terör örgütü mensupları.Hepsi 1 gün öncesine ait, film Türkiyede çekilmiş söylediğim gibi, bu yorumdan sonra daha senin gibi bir koyunla muhabbete giremem. Raporla ban da yiyeyim sorun yok bunu yazıyorum ya içim rahat benim. Bak PTT niye kendinden başka indirimli yağ satan şirketlere dava açıyormuş? Hiç araştırdın mı, hayır? Müzisyen neden ölmüş resimden okuyabiliyor musun? Ne gereği var boş konuşmak yerine resim okumanın, parasızlık ve özgür düşüncesi, özgürlüğü ve okulu için pankartla 3 gün ünisinin önüne giden öğrencileri görüyor musun? Hadi 1. haftası olsun bak, şu an karşı binada sniper varmış? Ne gereği var? Kime ne zararı var öğrencilerin? Meyhane demek neden yasak oluyor biliyor musun? Şirket olmadan, vergi vermeden daha fazla para kazanılmasın diye, tüm vergiler az önce bir arkadaş tarafından atıldı buraya git bir oku onları bakayım, kolay mı vergi vermek. Berat Albayrak adlı şahsın atadığı tüm yardımcılar neden görevlerinden aniden alındı biliyor musun? Çünkü hiçbiri ekonomiden gram anlamıyordu, ve orda tek işleri hazineden 3-5 kuruş da biz yiyelim. Var mı daha açık açık burada bu şekilde bağırabilecek. Koyun seni oto pilot otobüsüne bin bu saatten sonra.
hocam arkadaş biraz ziya sallıyor takılmayın.Boğaziçinde olan eylemlerde rol alanlar genellikle terör örgütü mensupları.
Orada keskin nişancı durması ne kadar doğru tartışılır ama güvenlik önlemleri sert olmalı.