ugo.
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
BHSOAJDNUWQHJEUQWNJDUAISJNUASNDJASU8NHJDAS7UDNJASD. aynen haklısınbu arkadaş nerden buluyor bu hikayeleri?
BHSOAJDNUWQHJEUQWNJDUAISJNUASNDJASU8NHJDAS7UDNJASD. aynen haklısınbu arkadaş nerden buluyor bu hikayeleri?
o cahil sen olmayasın sakın, baban öğüdü geç vermiş?Babam derdi ki hem bana cahille fazla muhattap etme, hayatını sorgularsın falan. Adam cidden çok haklıymış. Sen okuyup memur ol bakayım olabiliyorsan. Okuyanlar eşşek ya.
İmamoğlu yazdığım bir yorum gördün mü, muhalefet olan mı var? Neden sadece araba? Maddi yokluklar düzeltilsin sonra türk mühendisleri otobüs yapsın diyorum kardeşim. Paramız yok her şey ithalat, yapılan otobüse mi sevineyim. Millet kan ağlıyor, yasaklar var esnaf ölüyor haberiniz yok hiçbir şeyden. Çocuk daha gelmiş bu hikayeleri nerden buldun diyor acayip koyun çıktı çocuk yaÇok saçma bir bakış açısı , o zaman yaw bunlar bize yeter diye yerli hiç bir şey yapmaya gerek yok mu? X araba şirketi dünyada bir sürü araba yapılıyor benim yapmama gerek yok bu senede başka bir araba firması yapsın ben yatayım desin o zaman? Gelelim söz konusu Türk mühendislerin yaptığı bir şey, burda muhalefet olmaya gerek yok , İmamoğlu da Erdoğan da Türk mühendislerine yaptırsa ben görür duyarım. -Şimdi Ekonomi çok iyi felan demiyorum -
Anlatılacak çok şey var ama senin kafan nato mermerin nato bak işine.o cahil sen olmayasın sakın, baban öğüdü geç vermiş?
tam bir seçmeceİmamoğlu yazdığım bir yorum gördün mü, muhalefet olan mı var? Neden sadece araba? Maddi yokluklar düzeltilsin sonra türk mühendisleri otobüs yapsın diyorum kardeşim. Paramız yok her şey ithalat, yapılan otobüse mi sevineyim. Millet kan ağlıyor, yasaklar var esnaf ölüyor haberiniz yok hiçbir şeyden. Çocuk daha gelmiş bu hikayeleri nerden buldun diyor acayip koyun çıktı çocuk ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlatılacak çok şey var ama senin kafan nato mermerin nato bak işine.
Feministlerde bir hikaye çıkarmıştı herkes doğru sanıyordu, hani kız bozuk diye dövüp sokağa atmışlar sözdebu arkadaş nerden buluyor bu hikayeleri?
aynen kardesim secmece nerden bildin yoksa akpartili misin xdtam bir seçmece
Aynen.Bu otobus projesi tutarsa ihracat yapmayacaklar sanki.İmamoğlu yazdığım bir yorum gördün mü, muhalefet olan mı var? Neden sadece araba? Maddi yokluklar düzeltilsin sonra türk mühendisleri otobüs yapsın diyorum kardeşim. Paramız yok her şey ithalat, yapılan otobüse mi sevineyim. Millet kan ağlıyor, yasaklar var esnaf ölüyor haberiniz yok hiçbir şeyden. Çocuk daha gelmiş bu hikayeleri nerden buldun diyor acayip koyun çıktı çocuk ya
Anlatılacak çok şey var ama senin kafan nato mermerin nato bak işine.
yok ya ben hdp liyim diğer tarafa çalışıyorum ?aynen kardesim secmece nerden bildin yoksa akpartili misin xd
Yahu güzel kardeşim dış ülkeler zaten gelişmiş gelişeceği kadar, Türkiye üretimli sürücüsüz otobüsü ne yapsın adamlar? İktidardaki herif geldi, şekerimiz vardı ihracat yapıyorduk, şekerbank oldu elde var 0. Pamukbank vardı, adını 2015'den sonra duydun mu? O da 0 çünkü. Her şeyi harcıyorlar sen daha otobüsün ihracatın derdine girmişsin. Orada pahalı birimlere satılıp burada ucuz üretebildiğimiz şeyleri ihracat yapmamız lazım, sürücüsüz yerli milli reis-i jumhur otobüsü değil.Aynen.Bu otobus projesi tutarsa ihracat yapmayacaklar sanki.
tamam konu kapandı boşuna yazmayın. Türkiye eşşek zaten neden proje yapıyorki değil mi?Yahu güzel kardeşim dış ülkeler zaten gelişmiş gelişeceği kadar
Ondan sonra neymiş Türkiye teknolojide geriymiş.tamam konu kapandı boşuna yazmayın. Türkiye eşşek zaten neden proje yapıyorki değil mi?
Ülke ilerlemiyorsa bu tarz insanlar yüzünden ilerlemiyor.Ondan sonra neymiş Türkiye teknolojide geriymiş.
hani derler ya oksijen israfı insanlar çok türkiyede. bu laf o kadar doğru ki anlatamam.Ondan sonra neymiş Türkiye teknolojide geriymiş.
Ülke ilerlemiyorsa bu tarz insanlar yüzünden ilerlemiyor.