Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk mühendislerin ürettiği sürücüsüz otobüsü test etti.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Çok saçma bir bakış açısı , o zaman yaw bunlar bize yeter diye yerli hiç bir şey yapmaya gerek yok mu? X araba şirketi dünyada bir sürü araba yapılıyor benim yapmama gerek yok bu senede başka bir araba firması yapsın ben yatayım desin o zaman? Gelelim söz konusu Türk mühendislerin yaptığı bir şey, burda muhalefet olmaya gerek yok , İmamoğlu da Erdoğan da Türk mühendislerine yaptırsa ben görür duyarım. -Şimdi Ekonomi çok iyi felan demiyorum -
İmamoğlu yazdığım bir yorum gördün mü, muhalefet olan mı var? Neden sadece araba? Maddi yokluklar düzeltilsin sonra türk mühendisleri otobüs yapsın diyorum kardeşim. Paramız yok her şey ithalat, yapılan otobüse mi sevineyim. Millet kan ağlıyor, yasaklar var esnaf ölüyor haberiniz yok hiçbir şeyden. Çocuk daha gelmiş bu hikayeleri nerden buldun diyor acayip koyun çıktı çocuk ya :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

o cahil sen olmayasın sakın, baban öğüdü geç vermiş?
Anlatılacak çok şey var ama senin kafan nato mermerin nato bak işine.

Basrii

80+ Bronze
İmamoğlu yazdığım bir yorum gördün mü, muhalefet olan mı var? Neden sadece araba? Maddi yokluklar düzeltilsin sonra türk mühendisleri otobüs yapsın diyorum kardeşim. Paramız yok her şey ithalat, yapılan otobüse mi sevineyim. Millet kan ağlıyor, yasaklar var esnaf ölüyor haberiniz yok hiçbir şeyden. Çocuk daha gelmiş bu hikayeleri nerden buldun diyor acayip koyun çıktı çocuk ya :D

tam bir seçmece :D

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
bu arkadaş nerden buluyor bu hikayeleri?
Feministlerde bir hikaye çıkarmıştı herkes doğru sanıyordu, hani kız bozuk diye dövüp sokağa atmışlar sözde
hikaye bulunuyor asıl önemlisi ders çıkarmak tabii.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset

Aynen.Bu otobus projesi tutarsa ihracat yapmayacaklar sanki.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Aynen.Bu otobus projesi tutarsa ihracat yapmayacaklar sanki.
Yahu güzel kardeşim dış ülkeler zaten gelişmiş gelişeceği kadar, Türkiye üretimli sürücüsüz otobüsü ne yapsın adamlar? İktidardaki herif geldi, şekerimiz vardı ihracat yapıyorduk, şekerbank oldu elde var 0. Pamukbank vardı, adını 2015'den sonra duydun mu? O da 0 çünkü. Her şeyi harcıyorlar sen daha otobüsün ihracatın derdine girmişsin. Orada pahalı birimlere satılıp burada ucuz üretebildiğimiz şeyleri ihracat yapmamız lazım, sürücüsüz yerli milli reis-i jumhur otobüsü değil.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Ekonomi şuanda tek kolonlu bir ev gibi direniyor ve bunlar otobüs test ediyor...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,207
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom