Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk mühendislerin ürettiği sürücüsüz otobüsü test etti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Mert Zortlu
Anlattığımı anlamıyorsunuz devletin başındakiler çalışmıyor, halk adam akıllı çalışmıyor, öğrenciler adam akıllı okumuyor ülkedeki her şey bozuk ve inan bana halk farkına varıp devletin üstüne gitse devlet eğitim sistemini değiştirse ve ülkemizdeki gençlikte çalışsa güzelce okusa inan bana bu ülke ayağa kalkar ama bizim halkımız koyun ve yöneticiler refahına düşkün. O yüzden böyle oldukça bu ülkeden bir şey beklemeyin.
Öğrenciler okuyup da ne yapsın eskiden lise den mezun olanlar işe girebiliyorken şimdi eğer torpilin yoksa üniversite okumak da yetmiyor.İşçi ye tarım yapan insana destek verilmiyor kıymeti bilinmiyor üretim yerlerde ve sene hala bunu halktan öğrenciden biliyorsun helal olsun

Basrii

80+ Bronze
Öğrenciler okuyup da ne yapsın eskiden lise den mezun olanlar işe girebiliyorken şimdi eğer torpilin yoksa üniversite okumak da yetmiyor.İşçi ye tarım yapan insana destek verilmiyor kıymeti bilinmiyor üretim yerlerde ve sene hala bunu halktan öğrenciden biliyorsun helal olsun
vallaha tarıma destek verilmiyor diyosun yanlış. bizim buralarda çiftçiler tarlaya mercedes ile gidiyor mazot desteği yapılıyor zaten söylemeye gerek yok?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Kardeşim anlamıyorsun yönetim ne kadar suçlu ise halkta o kadar suçlu ama neyse senle tartışmayacağım çünkü bu konu bitmez.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
vallaha tarıma destek verilmiyor diyosun yanlış. bizim buralarda çiftçiler tarlaya mercedes ile gidiyor mazot desteği yapılıyor zaten söylemeye gerek yok?
Tarıma o kadar destek verilmiyor bu doğru.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Mert Zortlu
Neresi orası bi söylesene haberlerde çıkanlar yalandır doğru diyorsun mükemmel üretim var o yüzden dışardan satın alıyoruz değil mi?Her gün haberlerdeki icra larda yalan

Basrii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Mert Zortlu
Kardeşim anlamıyorsun yönetim ne kadar suçlu ise halkta o kadar suçlu ama neyse senle tartışmayacağım çünkü bu konu bitmez.
Haklısın halkda da suç var bu günlere gelmeyi biz seçtik yıllar önce o yüzden lafım yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

çevremde tüm çiftçiler köşeyi döndü vallaha.

çatalca bilen bilir?
çevremde tüm çiftçiler köşeyi döndü vallaha.

çatalca bilen bilir?
Dostum sadece gözünün önündekine bakıyorsun başka yerlere de bakacaksın diğerleri insan değil mi?

Top Bottom