Basrii
80+ Bronze
doların neyi var ?Şu Dolar'a acil el atılması lazım. Ancak şuanda saray yapıyorlardır.
doların neyi var ?Şu Dolar'a acil el atılması lazım. Ancak şuanda saray yapıyorlardır.
iyi abartma bu adam doğuştan cumhurbaşkanı değil cumhur başkanı olmadan önce adam fasfakirdiNe gerek var binmesine, hatta idaaya girerim ilk kez otobüse binmiştir.
vallaha türk halkının gözünü para doyurur ancaHaklısın halkda da suç var bu günlere gelmeyi biz seçtik yıllar önce o yüzden lafım yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum sadece gözünün önündekine bakıyorsun başka yerlere de bakacaksın diğerleri insan değil mi?
7,1739 daha 2016'da 2 idi.doların neyi var ?
Haklısın kardşeim ben daha fazla tartışmak istemiyorum bu kadarı yetti iyi günlervallaha türk halkının gözünü para doyurur anca
2016 diyosun o zaman da virüs vesaire vardı sanırım?7,1739 daha 2016'da 2 idi.
Para önemli bir şey. Fakat Türk halkı'nın çoğu para için belirli şeylerden vazgeçmez.vallaha türk halkının gözünü para doyurur anca
Virüs öncesinde de çok değişik değildi. Hem şuanki virüs durumu ABD için de geçerli.2016 diyosun o zaman da virüs vesaire vardı sanırım?
neyden vazgeçmez?Para önemli bir şey. Fakat Türk halkı'nın çoğu para için belirli şeylerden vazgeçmez.
Ailesinden, Türklüğünden vs. Fakat bu dediğim herkes için geçerli değil.neyden vazgeçmez?
ya bırak para olduktan sonra anasının adını bile unutur. şener şenin dediği gibi bana malımı anlatmaAilesinden, Türklüğünden vs. Fakat bu dediğim herkes için geçerli değil.
Bu kişiden kişiye değişen bir husus.ya bırak para olduktan sonra anasının adını bile unutur. şener şenin dediği gibi bana malımı anlatma