Erikli Damacanası
80+ Bronze
şakaysa komik değilse daha komikZiya Selçuk zaten eğitimden anlayan birisi.
şakaysa komik değilse daha komikZiya Selçuk zaten eğitimden anlayan birisi.
1-ilk önce tbmm milletvekilleri rektörlere özel araç tahsilini yasaklardımSoru başlıkta, neler getirirdiniz? Veya işler böyle yürümüyor mu istediğimizi yapamıyor muyuz?
Ulan 7k maaş iyi gene kendini düşünüyon (!)1-ilk önce tbmm milletvekilleri rektörlere özel araç tahsilini yasaklardım
2-tbmm meclis mutfağındaki fiyatları normal hale getirirdim
3-milletvekilelrinini belediye başkanlarının valilerin yedikleri yemeğine kadar hesaplarını belediye veya hazineye kitlemelerini yasaklarım
4-tübitağı yeniden kurardım çünkü çok saçmaladılar artık
5-ötv yi diş macunu gibi şeylerden kaldırırdım
6-12 yaşında kadar çocuğun ihtiyacındaki ötv yi kaldırırdım bu yollan kandıranları ise tüm vergiyi klitlerdim ama fazi koymam fazi kötüdür çünkü
7-suriyelilerin 18 yaş üstü olanları suriyeye gidicek askerler olarak yetiştirip gönderirim
8-eğitimde değişiklik yaparım . eğer ortaokul notları hangi derslere yatkın ise ona göre bir yönlendirme yaptırırım
9-kdv oranını biraz düşürürüm
10-sanayi için teşfik verirdim ve bilime yatırım yapardım
11-serbest piyasaya el atardım ve fiyatların devlet tarafından ortalama fiyat çerçevesine getirttiririm
12-yaapy fiyat arttırnalara ceza olarak elindeki malı ucuza satma cezası verirdim
13-yolsuzlukların önüne geçmek için bir 2 yıl ayırırım
14-adalet sistemini yeniden düzenlerim . 1 hakim bir gözlemci koyardım
15-kaçak göçmenleri ülkelerine şutlarım
16-göçmenlerin ucuz çalıştırılmasını önlemek için geniş bir yasa topluluğu çıkarttırırdım
17-tarım ile uğraşanlara modemr tarımı aşılayıp klasik tarımı tarihe karıştırmaya çalıştırırdım
18-üretim için destek veririm
19-fazla binalaşmanın önüne geçmeye çalışırım kısacana yapılacak her bina rastgele memurlar tarafından denetlernirdi ani zamanlarda ve her bina yapan adam binanın temeli toprak yapısı düzene uygun mu gibi rapor vermek zorunda bırakırdım
20-sıgara içmeyi açık alanda yasaklardım sadece zöel yerlerde izin verirdim
21-hayvana işkencede mahkemesiz hapis cezası verdirirdim
22-uzaktam eğitim sürecinde tablet telefon ve eğitim için olan seçilmiş bilgisayarlarda ötv yarı yarıya alrıdım
23-asgari fiyatları biraz daha yükselterek insanlara iş yapmaya teşfik ederdim
24-kadına şiddet gibi olaylarda karakolda barıştırmaya çalışan komser polis veya memur hakkında soruşturma açtırırdım
25-gereksiz apılar yerine gerekli yerlere harcama yapardım
26-cumhurbaşkanlığı ve milletvekili maaşlarını 7000tl yapardım
27-eğitim yuvalarında siyasetin yapılması o işi yapanlar hakkında soruşturma başlattırıdım ne işi var siyasetin orada
28-tüm türklere gelmiş geçmiş tüm türklere veya insanlara saygısızlığı yasaklarım(atatürkçü ve osmanlıcı kesimi yok ederek ortaklaştırmak amaçlı )
29-mahkemeleri 2 ayrı hakime 2 defa yaptırırım buda fetöcü gibi ihtimalleri düşürme amaçlıdır
30-belediyeler farklı kişiler ve farklı zamanlarda aniden denetlettirirdim
Parti kur oy verelim.1-ilk önce tbmm milletvekilleri rektörlere özel araç tahsilini yasaklardım
2-tbmm meclis mutfağındaki fiyatları normal hale getirirdim
3-milletvekilelrinini belediye başkanlarının valilerin yedikleri yemeğine kadar hesaplarını belediye veya hazineye kitlemelerini yasaklarım
4-tübitağı yeniden kurardım çünkü çok saçmaladılar artık
5-ötv yi diş macunu gibi şeylerden kaldırırdım
6-12 yaşında kadar çocuğun ihtiyacındaki ötv yi kaldırırdım bu yollan kandıranları ise tüm vergiyi klitlerdim ama fazi koymam fazi kötüdür çünkü
7-suriyelilerin 18 yaş üstü olanları suriyeye gidicek askerler olarak yetiştirip gönderirim
8-eğitimde değişiklik yaparım . eğer ortaokul notları hangi derslere yatkın ise ona göre bir yönlendirme yaptırırım
9-kdv oranını biraz düşürürüm
10-sanayi için teşfik verirdim ve bilime yatırım yapardım
11-serbest piyasaya el atardım ve fiyatların devlet tarafından ortalama fiyat çerçevesine getirttiririm
12-yaapy fiyat arttırnalara ceza olarak elindeki malı ucuza satma cezası verirdim
13-yolsuzlukların önüne geçmek için bir 2 yıl ayırırım
14-adalet sistemini yeniden düzenlerim . 1 hakim bir gözlemci koyardım
15-kaçak göçmenleri ülkelerine şutlarım
16-göçmenlerin ucuz çalıştırılmasını önlemek için geniş bir yasa topluluğu çıkarttırırdım
17-tarım ile uğraşanlara modemr tarımı aşılayıp klasik tarımı tarihe karıştırmaya çalıştırırdım
18-üretim için destek veririm
19-fazla binalaşmanın önüne geçmeye çalışırım kısacana yapılacak her bina rastgele memurlar tarafından denetlernirdi ani zamanlarda ve her bina yapan adam binanın temeli toprak yapısı düzene uygun mu gibi rapor vermek zorunda bırakırdım
20-sıgara içmeyi açık alanda yasaklardım sadece zöel yerlerde izin verirdim
21-hayvana işkencede mahkemesiz hapis cezası verdirirdim
22-uzaktam eğitim sürecinde tablet telefon ve eğitim için olan seçilmiş bilgisayarlarda ötv yarı yarıya alrıdım
23-asgari fiyatları biraz daha yükselterek insanlara iş yapmaya teşfik ederdim
24-kadına şiddet gibi olaylarda karakolda barıştırmaya çalışan komser polis veya memur hakkında soruşturma açtırırdım
25-gereksiz apılar yerine gerekli yerlere harcama yapardım
26-cumhurbaşkanlığı ve milletvekili maaşlarını 7000tl yapardım
27-eğitim yuvalarında siyasetin yapılması o işi yapanlar hakkında soruşturma başlattırıdım ne işi var siyasetin orada
28-tüm türklere gelmiş geçmiş tüm türklere veya insanlara saygısızlığı yasaklarım(atatürkçü ve osmanlıcı kesimi yok ederek ortaklaştırmak amaçlı )
29-mahkemeleri 2 ayrı hakime 2 defa yaptırırım buda fetöcü gibi ihtimalleri düşürme amaçlıdır
30-belediyeler farklı kişiler ve farklı zamanlarda aniden denetlettirirdim
Hocam söyle bi sistem fena olmazdi cumhurbaşkani ve milletvekillerinin maaşini halk oyla belirliyo devlet kötü yönetmeye başlarsa otomatikmen maaşlari düşüyo fln iyi yönetmeye başlarsa arttiriliyo gibi gibiKastettiğim şu; mesela tecavüzcüler, katiller vs. hapiste değiller. Ekonomimiz çok kötü, Dışarıda her yer çöp felan. Bunlar ile ilgili kanun getirilemez mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sence ne eksik
Yada cumhurbaşkani ve milletvekilleri asgari alsalar diyicemde çikarlarina gelmiyiceği için hiçbir cumhurbaşkani yapmaz yaparsa bir Atatürk yapardi asgaride geçinmek onlara gene zor olmazdi ama belki halktan anliyabilirlerdide geliştirirlerdi ekonomiyiHocam söyle bi sistem fena olmazdi cumhurbaşkani ve milletvekillerinin maaşini halk oyla belirliyo devlet kötü yönetmeye başlarsa otomatikmen maaşlari düşüyo fln iyi yönetmeye başlarsa arttiriliyo gibi gibi
İdam mı? İdamı istemek yapılacak en kötü karar olacaktır.İstanbul sözleşmesini illaki kaldırırım ve idam getirmek şart oldu bu dönemde taciz olaylarında kimyasal hadım edilme kanunu milletvekillerin dokunulmazlığı kaldırılması veya olmaması Polis yetkisi yükseltmek gibi kanunlar yöneticilerin resimlerini devlet binasına koymamak yerli bir eğitim sistemi getirilmesi tabi bu işi ehline vermek amacıyla
Şeriat adi altinda Atatürk ü koruma kanunu kaldirmak istiyenleri gördü bu devlet yazikŞeriat isteyen ve bunun eylemini yapan herkese ağır cezalar.
İsmet aDaLarI sATTi diyen şeriatçilarin gözü yaşli (!)Şeriat adi altinda Atatürk ü koruma kanunu kaldirmak istiyenleri gördü bu devlet yazik
SONSUZLUK İşareti knkTers 8 = 8
ismet adaları warde warde wardeŞeriat adi altinda Atatürk ü koruma kanunu kaldirmak istiyenleri gördü bu devlet yazik
Mesaj otomatik birleştirildi:
İsmet aDaLarI sATTi diyen şeriatçilarin gözü yaşli (!)