Ayağına sıkalı çok oldu hocam Kafalarına sıkıyorlar...kendi ayağına sıkıyor
Sosyal medya vergisi hmm güzel geliyo güzel geçirilir bunla millete netflşk vergisiYoutube, Twitter, Facebook kullanmak aylık 100 TL olur artık
Sosyal medya vergisi hmm güzel geliyo güzel geçirilir bunla millete netflşk vergisi
Ölmek için vergi alıyorlar mıSosyal medya vergisi hmm güzel geliyo güzel geçirilir bunla millete netflşk vergisi
''Bu ülkede söylediğin bir kelime için bile dava ediliyorsun. Benim yerine menajerimi alıyorlar ben Ceg değilim diyip çıkıyor, bir kere 7 8 kez organizasyonuna katıdığım (ben adını hatırlamıyom) biri benim yerime çağrıldı. İnstagramımı açıp tip karşılaştırdılar. Bu ülkedeki sistemi belli ediyor.''380 Bin dislike alınca ben olsam bende böyle yapardım. Burada şaşırlacak bir şey yok, sözde özgür bir ülkeyiz. Düşünce özgürlüğümüz yok. Doğru konuşanları susturuyorlar. Karşı çıkanı susturuyorlar. Yapacak hiçbir şey yok.
Gençlerimizi bu tür pisliklerden uzak tutmaki eh tabi biraz da para kazanmak istiyoruz(!)Aslında Netflix üyeliğine vergi, Youtube Premium üyeliğine vergi, Discord Nitro'ya vergi gelebilir.
suriyellilere beleş olur o2 hafta sonra:Artık sosyal medya kullananlardan aylık 5 lira kontör kesilecek
Tik tok kapansa ülke güzelleşicek tik tok türkiye çok kötü bir durumda