Neler Yeni

🚨 Cumhurbaşkanı'ndan büyük marifet(!): "Zamları yılbaşına erteledik."

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Yine asgari ücret artışı ile zamları beyinsizler için perdeleyecekler desenize. Sanırım yerel seçimlerde akp yine kazanacak.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
kafam karışıyo galiba oy verıcem

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Donald
helal be reis

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Furkan Enes Kaplan
acının tatlı tebessümü :D

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
kafam karışıyo galiba oy verıcem
Geç bile kaldın ben seçimden sonra dedim artık bu adam kaybetmez en azından saf değiştirelim. Kayıt olmaya gittim gençlik kollarına. Sonra benim GBT de sövmekten yediğim ceza çıktı. Sıfat-ul eşgali sonrasında tahmin edersiniz zaten. Dedim a-abi ben anlamadım :D

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Geç bile kaldın ben seçimden sonra dedim artık bu adam kaybetmez en azından saf değiştirelim. Kayıt olmaya gittim gençlik kollarına. Sonra benim GBT de sövmekten yediğim ceza çıktı. Sıfat-ul eşgali sonrasında tahmin edersiniz zaten. Dedim a-abi ben anlamadım :D
HAHAHAHA kahkaha attım ya :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Keyfen

80+ Bronze
2 ay 5 gün sonra 2024'e gireceğiz içimizde hiç bir yaşama hevesi kalmamış. İnsan gibi yaşayabileceğimizden bile emin değiliz. 2 ay sonra asgari ücreti açıklayacaklar ardından zamları bir güzel dayayacaklar sonrasında. Darphane zaten harıl harıl para basıyor, sözde kendi Türk Liramızın değeri yerlerde sürünüyor.
türk lirası yerine eğer ki 6 lı uno selpak tutsaydık dahada çok değerlenicekti cebimizdeki para kaldı ki afrikada kabile reisini gondikleseler bizim para birimimiz düşüyor yurtdışına gitme zamanı geldide geçiyor

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,543
İsim
uwu
Belki karşısında düzgün bir rakip olsaydı şuan bunları yaşamıyor olurduk bunu da düşünün. Bu adam neden kazanıyor diye her hafta zam geliyor ama ona rağmen millet buna neden oy veriyor diye? Kk keşke biraz düzgün bir kişiliği ve KARAKTERİ olsaydı şuan zamlari konuşmaya bilirdik. Gönlüm İnce den yana ama kk böyle olursa ve ince ortada olmazsa RTE illa başa geçer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,215
Üyeler
164,980
Son üye
zyrennn
Top Bottom