Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
Olsun yegenim yol yaptı korpu yaptı beleş deel ya bunları yapmahZamcık.
Olsun yegenim yol yaptı korpu yaptı beleş deel ya bunları yapmahZamcık.
Lgg4kullananlarderneğikafam karışıyo galiba oy verıcem
g4Lgg3kullananlarderneği
Geç bile kaldın ben seçimden sonra dedim artık bu adam kaybetmez en azından saf değiştirelim. Kayıt olmaya gittim gençlik kollarına. Sonra benim GBT de sövmekten yediğim ceza çıktı. Sıfat-ul eşgali sonrasında tahmin edersiniz zaten. Dedim a-abi ben anlamadımkafam karışıyo galiba oy verıcem
HAHAHAHA kahkaha attım yaGeç bile kaldın ben seçimden sonra dedim artık bu adam kaybetmez en azından saf değiştirelim. Kayıt olmaya gittim gençlik kollarına. Sonra benim GBT de sövmekten yediğim ceza çıktı. Sıfat-ul eşgali sonrasında tahmin edersiniz zaten. Dedim a-abi ben anlamadım
Sorma para cezasını öderken bende kahkaha atmıştımHAHAHAHA kahkaha attım ya
türk lirası yerine eğer ki 6 lı uno selpak tutsaydık dahada çok değerlenicekti cebimizdeki para kaldı ki afrikada kabile reisini gondikleseler bizim para birimimiz düşüyor yurtdışına gitme zamanı geldide geçiyor2 ay 5 gün sonra 2024'e gireceğiz içimizde hiç bir yaşama hevesi kalmamış. İnsan gibi yaşayabileceğimizden bile emin değiliz. 2 ay sonra asgari ücreti açıklayacaklar ardından zamları bir güzel dayayacaklar sonrasında. Darphane zaten harıl harıl para basıyor, sözde kendi Türk Liramızın değeri yerlerde sürünüyor.