Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan, bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti

savcı kesilip biçiliyor biz ne yapacağız ? bu ülkenin çivisi çıktı. ulan şu dünyadan tek beklentim hakkım olanı kazanıp, güvenli şekilde yaşayacağım bir yer hayal etmek olmamalıydı. avrupa hayali olmamalıydı yazık üzülüyorum kendime, ülkeye...

savcı kesilip biçiliyor biz ne yapacağız ? bu ülkenin çivisi çıktı. ulan şu dünyadan tek beklentim hakkım olanı kazanıp, güvenli şekilde yaşayacağım bir yer hayal etmek olmamalıydı. avrupa hayali olmamalıydı yazık üzülüyorum kendime, ülkeye...
Bu ülkeden harbiden gitmek lazım, şansa hayatta kalıyoruz her gün, yolda dallamanın birine denk gelsek bıçaklar mı silah mı sıkar belli değil, kendimizi korumaya çalışıp yara versek bizim azımıza sıçarlar millet 20 30 suç kaydıyla dışarda geziyor..

Son düzenleme:
Restorantın sahibi savcıymış galiba işten çıkartınca öldürmüş.Ayrıca 3 ay cezaevinde kalmış o 19 yaşındaki eleman.

Ya şimdi dün yediğin hurmalar, gün gelir seni tırmalar diyeceğim de kötü olacak. O arkadaş neden hapse girmiş? Neden dışarıda elini kolunu sallayarak geziyor? O kadar insanın canını yaktılar ki artık onlara sıçradı olaylar. Allah rahmet eylesin ne diyeyim.

Geri