Neler Yeni

CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL

umutbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut Ertürk
Arkadaşlar öncelikle merhaba herkesin şimdiden cumhuriyet bayramı kutlu olsun. Cumhuriyetin 100. yılına özel alabileceğim özel manevi bişeyler var mı bildiğiniz ilerde çocuklarıma falan gösterebileceğim ?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
belki özel para basılabilir onları toplayabilirsiniz, onun dışında çok saçma şekilde kimsede 100. yıl coşkusu yok ona üzülüyorum kimse tınlamıyor Atatürk ile alakalı yorumlarada millet küfür ediyor Atatürk'e hain oelar

Butxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf kasap
belki özel para basılabilir onları toplayabilirsiniz, onun dışında çok saçma şekilde kimsede 100. yıl coşkusu yok ona üzülüyorum kimse tınlamıyor Atatürk ile alakalı yorumlarada millet küfür ediyor Atatürk'e hain oelar
Sebebi belli.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O kanı bozuklardan yüz sene önce de vardı şimdi de olacak. Her dönemde nesline ihanet eden çürükler mutlaka olur.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Pazar günü yapılacak gösteride İstanbul Boğazı'na gelecek 100 gemi ve 20 Türk savaş uçağını onlara armağan ediyorum :)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Efe ARSLANTÜRK
Instagram
https://www.instagram.com/umutefearsl/
Twitter
UmutEfeSwE
Kutlamalara giderek çekildiğin fotoğraflar ile 100.yıl coşkusunu çocuklarına aktarabilirsin.
🇹🇷Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlu Olsun🇹🇷

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,438
İsim
uwu
yarın okullar arası toplanma olacak bnde katıldım inş suikast girişimi olmaz(cumhuriyet meydanı/cad) ve ATAMIZA hakaret eden bir şahıs çıkmaz çıkarsa zaten okul dışından ceza yemeyiz heralde

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
inş yetişirim ya çok merak ediyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam konu ile alakalı detaylı bilgiyi nerden bulcam ben biraz uzak kalıyom boğaza da ona göre çıkim evden
SoloTürk instagram sayfasında var ve MSB sayfasında.

inş yetişirim ya çok merak ediyom

hocam konu ile alakalı detaylı bilgiyi nerden bulcam ben biraz uzak kalıyom boğaza da ona göre çıkim evden
Bende uzağım 2 saatlik yol otobüsle :D

Top Bottom