Motoru boyarsan ruhsata işletmen lazım yoksa trafikten men olur ilk çevirmede. 2. Olarak stoplara film çekmenin de cezası var. Bence hiç elleşme kalsın. Orijinal iyidir. Ona harcayacağın parayla depo depo benzin alırsın.arora kasırga motorum var modifiye etmek istiyorum abartmadan daha dogrusu keko tarzina kacmadan suanlik planim motoru komple siyaha boyamak ve stoba film cekmek her turlu tavsiyenizi bekliyorum
O motorun neyini modifiye edeceksin hocam öyle kullanarora kasırga motorum var modifiye etmek istiyorum abartmadan daha dogrusu keko tarzina kacmadan suanlik planim motoru komple siyaha boyamak ve stoba film cekmek her turlu tavsiyenizi bekliyorum
hocam boyasi soldugu icin tekrwr boya atiyorum orjinal rengiyle ayni renk stop kismida yasadigim yerde pek umursamiyorlar o tarz seyleri kadk ve ehliyete bakip geciyorlar gunduzleri gozukup gozukmedigine gore karar vericem film isini gozukmuyorsa yapmayi dusunmuyorumMotoru boyarsan ruhsata işletmen lazım yoksa trafikten men olur ilk çevirmede. 2. Olarak stoplara film çekmenin de cezası var. Bence hiç elleşme kalsın. Orijinal iyidir. Ona harcayacağın parayla depo depo benzin alırsın.
hocam bende farkindayim bu durumun aslinda fakat soyle bir sorun var rengi soldu motorun asiri derecede orjinal rengine boyamaya basladim bu seferde stickerlar falanda gitti dogal olarak tum kaporta bombos kaldi bu seferdecuplar sade hali ile iyi güzelleştirmeye çalışcıkça çirkinleşmeye başlıyolar ama arkasında ki demiri sökersen güzel olur bir de arora smartın jantları gibi bir jant alırsan daha iyi durur.
Hocam benim arkadaşda vardı brezilya işi yap derim hafifletilmiş boş bir kaç sticker ile tamamdırhocam bende farkindayim bu durumun aslinda fakat soyle bir sorun var rengi soldu motorun asiri derecede orjinal rengine boyamaya basladim bu seferde stickerlar falanda gitti dogal olarak tum kaporta bombos kaldi bu seferde
Hocam sticekler renkli böyle ejderhalı ama çocuk işi değil genç işi birde siyah üstüne yeşil yada yeşil üstüne uç kısımları lacivert ve ya mavinin herhangi bir tonu içi de kapalı yeşil olunca güzel duruyor brezilya işi cuplara bak dediğimi anlarsin.bir kac sticker atarsan cok hos olur acikcasi pek anlamadim cunku
hemen bakiyorum hocamHocam sticekler renkli böyle ejderhalı ama çocuk işi değil genç işi birde siyah üstüne yeşil yada yeşil üstüne uç kısımları lacivert ve ya mavinin herhangi bir tonu içi de kapalı yeşil olunca güzel duruyor brezilya işi cuplara bak dediğimi anlarsin.
hocam bulamadim siz bir kac fotograf atarsaniz veya sticklerdan ornek atarsaniz cok guzel olur kusura bakmayin ugrastiriyorum birazHocam sticekler renkli böyle ejderhalı ama çocuk işi değil genç işi birde siyah üstüne yeşil yada yeşil üstüne uç kısımları lacivert ve ya mavinin herhangi bir tonu içi de kapalı yeşil olunca güzel duruyor brezilya işi cuplara bak dediğimi anlarsin.
hemen bakiyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bulamadim siz bir kac fotograf atarsaniz veya sticklerdan ornek atarsaniz cok guzel olur kusura bakmayin ugrastiriyorum biraz