Neler Yeni

Çözüldü✓ Cursor üzerinde web sitesi geliştiriyorum. Giriş yapınca Çıkış yap çalışmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aynen
Lütfen bilgili bir kişi yazabilirmi buraya kodları bırakayım mı bilemedim çünkü kodlama ile alakalı hiçbir şey bilmiyorum :D Tamamen AI yapıyor herşeyi belkide bu yüzden bir türlü bu hatayı çözemedim.
  • Çıkış yap butonuna tıklandığında:
  • Token siliniyor
  • Başarılı çıkış mesajı gösteriliyor
  • Butonlar güncelleniyor (Giriş Yap ve Kayıt Ol butonları görünecek)
  • Ana sayfaya yönlendiriliyor (window.location.href = '/'

Bu olmuyor sürekli giriş yapılmış bir şekilde kalıyor umarım kısa zamanda çözebilirim sizdende yardım istiyorum bilgili olan biri varsa. :)

Mongodb kullanıyorum.

Ekler

• bvcbvcc.png
    bvcbvcc.png
    34 KB · Hit: 14

man a man

80+ Bronze
Kodları atmamışsın biz hayal edip hatayı ona göremi bulucaz ? Nasıl bi yapı kurman gerektiğini anlatsam programlama bilgin olmadığı için onuda anlayıp yapamayacaksın

Henüz yapay zeka hiç bilmeyen birinin proje üretebileceği kadar gelişmiş halde değil maalesef. Önce programlama öğrenmek senin yararına olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aynen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kodları atmamışsın biz hayal edip hatayı ona göremi bulucaz ? Nasıl bi yapı kurman gerektiğini anlatsam programlama bilgin olmadığı için onuda anlayıp yapamayacaksın

Henüz yapay zeka hiç bilmeyen birinin proje üretebileceği kadar gelişmiş halde değil maalesef. Önce programlama öğrenmek senin yararına olur
direk index.html dosyasını mı atayım ?

Top Bottom